Vil du jobbemed oss i Embriq?

Tenker du på ditt neste karrieresteg? Vi trenger flere flinke folk!

Be key to transforming businesses
– let us unlock your potential

Hos Embriq tilbyr vi meningsfullt arbeid i et selskap i vekst. Vi tilbyr en spennende mulighet hvor du kan jobbe med moderne teknologi som utgjør en forskjell i samfunnet, og for kundene våre. Vi støtter ansattes profesjonelle utvikling og realisering av gode ideer og initiativer. Vi lever etter verdiene våre; Grit, Curious og Unified.

Embriq er en ledende leverandør av avansert IT-drift, programvare, industriell IoT-teknologi og konsulenttjenester. Hos oss får man cirka 220 kollegaer som jobber hardt for at vi skal realisere visjonen vår: Making data key to outstanding value creation.

Grit enables opportunities

Hvis du har grit så har du utholdenhet, dedikasjon og dristighet. Grit hjelper folk og selskaper med å møte fremtidens utfordringer på nye måter. Grit bryter vaner og endrer etablerte mønstre og rutiner. For å utfordre det etablerte må vi jobbe sammen for å finne vår nye tilnærming.

Curiosity drives change

Det vi har gjort så langt er ikke oppskriften for fremtiden. Det krever tilpasning, endring og utvikling av tilnærmingen vår for å bli klar for det fremtiden bringer. Det gjør at vi må møte dagens muligheter og utfordringer med et nytt tankesett og nysgjerrighet. For oss betyr det at vi må ha innsikt i moderne teknologi og benytte den på banebrytende måte. I Embriq er vi også nysgjerrige på hverandre og hvordan vi kan hjelpe hverandre å vokse som et team.

One unified team

Vi er unike – det har vi alle til felles og det forener oss. Når vi går sammen for å oppnå et felles mål komplementerer vi hverandre. Det betyr at vi sikrer involvering på tvers av fagområder og avdelinger for å dra nytte av all kompetansen som befinner seg i selskapet. Ved å kombinere talent og ekspertise er vi i stand til å tilby uovertruffen kvalitet og service.

Studenter = talenter

Den yngre generasjonen er fremtiden vår. Om du vil samarbeide med oss for din masteroppgave kan du ta kontakt på karriere@embriq.no for å fortelle oss mer om problemstillingen din.

Vi vurderer alle henvendelser fortløpende.

For å bli kjent med Embriq må man bli kjent med folka våre

People Stories

Embriq er et resultat av folka som jobber her, og vår ansatte har mange roller

Bli kjent med folka
People stories, it-konsulenter, utviklere, java utviklere

Bli kjent med våre ledere

Ritu Rampal, Direktør for Consulting

«Vi ser etter utviklere som liker å ha en mening om hvordan arbeidshverdagen skal være og setter pris på frihet under ansvar.»

Bli kjent med Ritu

René Eriksen, Direktør for IT Managed Services

«Jeg er opptatt av hva IT kan gjøre av verdiskapning, og sånn sett passer det meg midt i blinken at Embriq er et verdibasert selskap. Vi er opptatt av økonomisk bærekraft og likestilling, samtidig som at vi tenker på miljøet.»

Bli kjent med René

Jeanette Bratli, Salgssjef Services & Software

«Det er en drøm for meg å jobbe med teknologi som støtter EUs hårete klimamål og økt etterspørsel i el-nettet vårt.»

Bli kjent med Jeanette

Andreas Dolven, Salgsdirektør IT Managed Services

«Bakgrunnen Embriq som selskap har i å forstå hvor viktig det er at løsningene skal fungere 24/7, 365 dager i året er kjempeviktig å ha med seg inn i denne moderne verden.»

Bli kjent med Andreas

Carl Arne Fladmark, Utviklingsleder Services & Software

«Jeg startet som utviklingsleder i avdelingen Services & Software i februar 2021. Dette var perfekt for meg da jeg er veldig opptatt av utviklingsmetodikk og smidige metoder, samtidig som at Embriq vokste og hadde stadig større behov for raskere og mer effektiv utvikling.»

Bli kjent med Carl Arne

Har du tid til noe gøy?

Spill BriQ-man og få en sjanse til å vinne et gavekort på 1000kr til Elkjøp.

Spill nå

Kontaktpersoner