Hopp til innhold

Hvorfor valgte du Embriq? 
Embriq satser stort på Power, noe som er mitt fagfelt. Embriq er en kompetansebedrift som rett og slett tiltaler meg. Det skal være gøy å være på jobb! Det betyr ikke at vi skal leke, men at vi får tenke nytt, prøve noe nytt og snakke om noe nytt. Denne biten her er viktig og gøy. Jeg er i en avdeling hvor mange av oss har samme bakgrunn, og sammen har vi en enorm breddekompetanse som passer hånd i hanske med Powersatsingen til Embriq.

Hvordan er en typisk arbeidsuke for deg? 
En typisk arbeidsuke er variert. Jeg har jevnlig kontakt med kunder, leverandører og kollegaer. Mye av tiden min går til å følge opp pågående saker, kommer med forslag til forandringer og forbedringer, skriver tilbud og arrangerer kundemøter. Videre følger jeg opp at prosjekter og avtaler gjennomføres på avtalt måte til avtalt tid. Oppsummert: veldig mye kundekontakt.

Jeg bruker mye tid på at kunden skal bli sett. Jeg diskuterer nye muligheter og idémyldring med kollegaer, og har alltid et åpent blikk for å se om det er noe annet spennende vi kan finne på.

Hvilken YouTube-video beskriver deg best og hvorfor?
Jeg ser egentlig ikke så mye på Youtube, men om jeg ser på så er det for å lære meg om et tema eller se en instruks. Dette kan være å bytte deler eller lignende.

Jeg hører heller på podkast. Som for eksempel «Oppdatert», som kort oppsummerer nyheter. Dette syntes jeg er utrolig interessant. Eller så hører jeg på podkaster som «Avhørt» og «Krimpodden». Jeg liker veldig godt nyheter og sanne historier.

En fact om deg selv som få vet om:  
Jeg liker å være på høye fjelltopper, og da jeg var på tur i Kaukasus for å gå Elbrus skjedde det noe spesielt. Etter festen for vel gjennomført toppstøt, våkner gruppen min opp til lyden av bulder og brak og guiden forteller oss at det har brutt ut krig. Mens vi drar til flyplassen, ser vi at de begynner å sette opp veisperringer langs veien. I innkjøringen til flyplassen måtte guiden betale litt penger for å få oss inn. Det viste seg at vi fikk være med på det siste flyet med sivile ut av Kaukasus. Da kom krig veldig nært innpå….

Hvis du sto fast i en heis, hvem ville du stått fast med og hvorfor? 
Hmm, vanskelig. Men i disse dager hvor Danmark har fått ny konge, ville jeg møtt dronning Margrethe. En intellektuell, belest og tøff dame som tør å gå egne veier, og ta egne valg. Hun hadde det vært gøy å snakke med.

Da ville jeg bare hørt om livet hennes, og valgene hun har tatt. Bare det at hun abdiserte er utrolig tøft. Jeg ville ha håpet at den heisen sto utrolig lenge – helst i dagevis.

Hva er det beste med jobben din? 
Det må være det å skape noe med gode kollegaer og alle møtene med kundene. Enten om det er eksisterende kunder, eller potensielle nye kunder. Det er gøy å vise kunder hva vi i Embriq er gode på.

Har du et spesielt godt minne fra arbeidsplassen? 
Bildet hvor jeg sitter på husken er fra et årsmøte med en kunde. Årsmøtet ble holdt på et spesielt sted med mye natur, vind og vær. Det at René, som er øverste leder av ITMS, tar seg tid til å delta på hele arrangementet er fantastisk. Dette gjorde at kunden følte seg sett, der vi fikk brukt en hel dag ved å fokusere kun på kunden.

Det var en kul opplevelse å være med på. Det å kunne gjøre sånne ting, tror jeg bygger viktige bånd.

Kontaktpersoner

Flere artikler