ConsultingKompetent
seniormiljø

La oss hjelpe deg med strategiske mål og gjøre veien til mest mulig lønnsom bruk av IT kortere.

Rådgivere med utstrakt erfaring

Vi leverer konsulenttjenester til alle typer bedrifter og våre kunder er vanligvis å finne innenfor energi, telekom, offentlig forvaltning og bank- og finansnæring. Vårt bidrag er ofte basert på spisskompetanse levert fra en eller flere konsulenter der målet er å skape forretningsmessig gevinst. Våre rådgivere hjelper til med å identifisere og utvikle prosesser slik at våre kunder kan oppnå sine strategiske mål og gjøre veien til mest mulig lønnsom bruk av IT kortere.

Systemutvikling

Vi har meget god erfaring på mellomvare og integrasjonsutvikling og har stått for noen av de mest omfattende integrasjonsprosjektene i Norge innen telekom, media og energi. Leveransene spenner fra tjenesteorienterte løsninger til mellomvareløsninger, samt til mer dedikerte industriløsninger med spesielle krav og behov. Vi har et senior miljø innen utvikling – både på java og .net teknologier, og mestrer de fleste rammeverk og metoder. Våre konsulenter leverer i dag løsninger både i form av tyngre kjernesystemer og mer lettbente brukerflater på en løsningsorientert, unik og innovativ måte.

Test/Testledelse

Vi jobber fleksibelt og tilpasser våre brukerfokuserte og risikobaserte testprosesser sammen med kundens etablerte rutiner. Dette gir høy kvalitet og stor reduksjon i kritiske feil, samt omfattende støtte i forhold til testeffektivitet. Ansvaret for applikasjonstestene blir håndtert på et prosjekt- eller programnivå, og vi tilbyr en ende-til-ende tjeneste til de kunder som ikke ønsker å ha en stor testorganisasjon med daglig ansvar for test. Vi tilbyr en modell hvor utfordringer tas tidlig i prosessen for å oppnå høy kvalitet og kostnadseffektiv drift.

Software

Vi har i flere år jobbet med softwareutvikling for  å understøtte våre egne og våre kunders leveranser. Internt har vi utviklet plattformen Quant, en IOT hub som samler inn data fra strøm-målere over hele Norge, analyserer data og presenterer den til Energiselskapene som har strøm-avtale med deg som kunde.

For eksterne kunder bistår vi i større og mindre prosjekt. Fra direkte utleie av konsulenter for å øke leveransekraft, til prosjekter hvor vi sammen designer løsning og Rejlers sitter med hele leveranseansvaret.
En gjennomgående trend er at dette er utviklere som er vandt med å jobbe i miljøer hvor fokuset er å utnytte funksjonalitet i Public Cloud. Dette medfører at våre utviklere jobber tett med OPS teamet vi har mot Public Cloud tjenester, på denne måten oppnår vi ekte DevOps i våre softwareprosjekter.

Les mer om Quant

Kontaktpersoner

 • Ritu Rampal

  Direktør Consulting

  (+47) 954 78 264

  Kontakt meg
 • Stig Hanssen

  IT Sales Consultant

  (+47) 970 83 019

  Kontakt meg

Et skjema ble skjult fordi det krever informasjonskapsler for statistikk og markedsføring godkjennes for å lastes inn. Vennligst klikk her for å oppdatere dine preferanser for å se skjemaet.