Skyreisener en endringsreise

Vårt rammeverk ivaretar både legacy og native cloud tjenester. Dette gir deg skalerbar teknologi og hastigheten du trenger for å gjøre suksess på din digitale endringsreise.

Du får innovasjonsmuskelen som kan svare ut forventningene fra eierne av forretningsprosessene i din virksomhet og som gjør det mulig å utnytte det fulle potensiale i distribuerte løsninger.

skytjenester, skylagring

1 Get the foundation

Start din reise

I denne fasen får du en moderne plattform og et solid rammeverk for å starte eller fortsette din skyreise. Dette kan gi umiddelbare kostnadsbesparelser, samtidig som du får tatt i bruk alle moderne verktøy innenfor public cloud. Vi benytter samme rammeverk for tjenester på bakken som i sky.

Dette er fasen for deg som:
– Skal ta skrittet ut i sky
– Trenger økt grad av sikkerhet
– God integriert hybrid cloud
– Moderne sluttbrukertjenester

2 Modernize your IT

Øk din utnyttelse av skyen

Dette er fasen hvor vi går fra det tradisjonelle til cloud native-tjenester. Formålet er å modernisere din infrastruktur, og mange manuelle komponenter blir endret for å være tilpasset standardiserte tjenester. Vi går med andre ord fra å telle servere til å tenke helhet, og å benytte SaaS-løsninger der det er mulig.

Dette gir deg:
– Mer stabilitet
– Kostbesparelser
– Skalerbarhet

3 Enable new technology

Skap digital verdi

Med et solid rammeverk og rutiner på plass, er du nå klar til å endre på datastruktur og applikasjonsoppbygging for å få virkelig verdi av dine data, både internt og eksternt.

Dette gjør at du kan bygge nye applikasjoner raskere og ta i bruk avanserte analyser. Dette skaper grunnlaget for nye digitale tjenester og løsninger.

Denne fasen er for deg som:
– Utvikler nye løsninger internt og eksternt
– Ønsker innsikt fra egen data
– Utnytter teknologi for verdiskapning

4 Modernize your business

Forretningsverdi med bruk av teknologi

Data gir en unik mulighet til å videreutvikle og kundetilpasse både forretningsmodeller og strategier. Våre rådgivere har unik bransjespesifikk innsikt, og kan koble ditt teknologiske ståsted opp mot dine drømmer.

Ønsker du mer innsikt om:
– Digitale trender i din bransje
– Kundefront/dialog
– Utnyttelse av data
– Effektivisering av egen verdikjede
– Hvordan bruke ny teknologi

Kundecaser

Kontaktpersoner

 • René Eriksen

  Direktør IT Managed Services

  (+47) 982 49 016

  Kontakt meg
 • Roger Johansen

  Konsulentleder Rådgivning og Løsninger

  (+47) 928 41 022

  Kontakt meg

Et skjema ble skjult fordi det krever informasjonskapsler for statistikk og markedsføring godkjennes for å lastes inn. Vennligst klikk her for å oppdatere dine preferanser for å se skjemaet.