Embriq IT for komplekse behov

Vi er en ledende leverandør av avansert IT-drift, programvare, industriell IoT-teknologi og konsulenttjenester. Vi leverer løsninger som hjelper komplekse og transaksjonsintensive virksomheter med å optimalisere sin konkurransekraft.

Embriqs skytjenester og skylagring

Embriq - Making data key to outstanding value creation

Mange bransjer står ovenfor et paradigmeskifte hvor digitalisering er sentralt – og hvor nye løsninger også må tilfredstille krav til bærekraft. For å løse klimautfordringene må vi jobbe smartere og utnytte ressursene bedre.

Dette stiller nye krav til håndtering av enorme datamengder, sanntidsdata og tilstandsinformasjon – samtidig som kravene til drift og leveransekvalitet skjerpes. Digitalisering gir bedre utnyttelse av ressursene. Det handler om å omsette dette til gevinster – for kundene, samfunnet og miljøet.

 

Våre bransjer

 

Med over 220 høyt dyktige og dedikerte ansatte betjener vi kunder i hele Norden – kunder som alle leverer samfunnskritiske tjenester.

Karriere

Be key to transforming businesses

Vi lever etter verdiene våre; GritCurious og Unified. Vi tilbyr meningsfullt arbeid i et selskap i vekst sammen med spennende muligheter hvor du kan jobbe med moderne teknologi som utgjør en forskjell i samfunnet og for kundene våre.

Les mer om karrieremuligheter
Karriere i Embriq
Embriq grafiske elementer av Embriq-person

People stories

Bli kjent med dine fremtidige kollegaer

Embriq er et resultat av folka som jobber her. De er langsiktige sparringspartnere, domeneeksperter, de er fantastiske kollegaer som er nysgjerrige på fremtiden og digitalisering. For å bli kjent med Embriq må man bli kjent med folka våre.

Les mer
People stories, it-konsulenter, utviklere, java utviklere

Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på

Ta kontakt

Lurer du på noe eller bare ønsker å ta kontakt med oss?

Ta kontakt med oss her
Om Embriq - IT for komplekse behov
Embriq grafiske elementer