IT for komplekse behov

Vi er en ledende leverandør av avansert IT-drift, programvare, industriell IoT-teknologi og konsulenttjenester. Vi leverer løsninger som hjelper komplekse og transaksjonsintensive virksomheter med å optimalisere sin konkurransekraft.

Embriqs skytjenester og skylagring

Mange bransjer står ovenfor et paradigmeskifte hvor digitalisering er sentralt – og hvor nye løsninger også må tilfredstille krav til bærekraft. For å løse klimautfordringene må vi jobbe smartere og utnytte ressursene bedre.

Dette stiller nye krav til håndtering av enorme datamengder, sanntidsdata og tilstandsinformasjon – samtidig som kravene til drift og leveransekvalitet skjerpes. Digitalisering gir bedre utnyttelse av ressursene. Det handler om å omsette dette til gevinster – for kundene, samfunnet og miljøet.

 

Våre bransjer

Med over 220 høyt dyktige og dedikerte ansatte betjener vi kunder i hele Norden – kunder som alle leverer samfunnskritiske tjenester.

Karriere

Be key to transforming businesses

Vi lever etter verdiene våre; GritCurious og Unified. Vi tilbyr meningsfullt arbeid i et selskap i vekst sammen med spennende muligheter hvor du kan jobbe med moderne teknologi som utgjør en forskjell i samfunnet og for kundene våre.

Les mer om karrieremuligheter

Grit enables opportunities

Hvis du har grit så har du utholdenhet, dedikasjon og dristighet. Grit hjelper folk og selskaper med å møte fremtidens utfordringer på nye måter. Grit bryter vaner og endrer etablerte mønstre og rutiner. For å utfordre det etablerte må vi jobbe sammen for å finne vår nye tilnærming.

Curiosity drives change

Det vi har gjort så langt er ikke oppskriften for fremtiden. Det krever tilpasning, endring og utvikling av tilnærmingen vår for å bli klar for det fremtiden bringer. Det gjør at vi må møte dagens muligheter og utfordringer med et nytt tankesett og nysgjerrighet. For oss betyr det at vi må ha innsikt i moderne teknologi og benytte den på banebrytende måte. I Embriq er vi også nysgjerrige på hverandre og hvordan vi kan hjelpe hverandre å vokse som et team.

One unified team

Vi er unike – det har vi alle til felles og det forener oss. Når vi går sammen for å oppnå et felles mål komplementerer vi hverandre. Det betyr at vi sikrer involvering på tvers av fagområder og avdelinger for å dra nytte av all kompetansen som befinner seg i selskapet. Ved å kombinere talent og ekspertise er vi i stand til å tilby uovertruffen kvalitet og service.

People stories

Bli kjent med dine fremtidige kollegaer

Embriq er et resultat av folka som jobber her. De er langsiktige sparringspartnere, domeneeksperter, de er fantastiske kollegaer som er nysgjerrige på fremtiden og digitalisering. For å bli kjent med Embriq må man bli kjent med folka våre.

Les mer
People stories, it-konsulenter, utviklere, java utviklere

Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på

Vi er ISO sertifisert

Ta kontakt

Lurer du på noe eller bare ønsker å ta kontakt med oss?

Ta kontakt med oss her
Om Embriq - IT for komplekse behov
Embriq grafiske elementer