Vi digitaliserer energibransjen

Digitalisering og effektivisering for nettselskaper med fokus på innovasjon, bærekraft og sikkerhet.

Et skjema ble skjult fordi det krever informasjonskapsler for statistikk og markedsføring godkjennes for å lastes inn. Vennligst klikk her for å oppdatere dine preferanser for å se skjemaet.

Vi gir deg innovasjonskraft

Energibransjen står overfor flere krevende utfordringer som følge av det grønne skiftet, lokal produksjon, elektrifisering og kapasitetsbegrensninger i strømnettet. Samtidig er kravene til effektiv drift i kjernevirksomheten stadig økende. Våre produkter og tjenester gir deg den innovasjonskraften du trenger for å finne de riktige løsningene gjennom optimalisering av arbeidsprosessene, god digitalisering og riktig bruk av data.

Embriqs produkter og tjenester gir deg den innovasjonskraften du trenger for å finne de riktige løsningene gjennom optimalisering av arbeidsprosessene, god digitalisering og riktig bruk av data.

I dag går 70% av alle målerdata i Norge gjennom vår plattform Quant.

Software og IT drift tilpasset Energi-sektoren:
 • Quant

  Quant er løsningen for fremtidens energiselskap. Basert på skalerbare skybaserte løsninger, kombinert med analyseverktøy for drift av kommunikasjonsnett og el-nett sammen med komplett Elhub-tilpasset integrasjon, gjør Quant til et effektivt verktøy for moderne digitale nettselskap.

  Les mer
 • Powercatch

  Powercatch er en fremtidsrettet plattform for oppdrag og samhandling, basert på Atlassian Jira. Plattformen støtter de viktigste arbeidsprosessene for planleggere, arbeidsledere og montører. Powercatch er rett og slett et bedre planleggingsverktøy!

  Les mer
 • IT-Drift

  Embriq er en fremoverlent tjenesteintegrator og leverandør av avanserte IT-drifts tjenester med lang fartstid på IT-drift i energiselskaper. Vi ivaretar helheten med både legacy og native cloud-tjenester og leverer skalerbarhet og kostandseffektivitet samtidig som alle krav til oppetid og sikkerhet er ivaretatt.

 • Consulting

  Embriq er en ledende strategisk rådgiver for Energibransjen. Våre konsulenter hjelper deg med å identifisere og utvikle prosesser, arkitekturvalg og utvikling av løsning – som vi også kan forvalte og drifte gjennom hele løsningens levetid.

  Les mer

Våre kommende eventer og webinarer

Se vår eventkalender

Se eventkalender
Mockup webinarer

Kontaktpersoner

 • Jeanette Bratli

  Salgsdirektør, Services & Software NO

  (+47) 938 01 510

  Kontakt meg
 • Christl Karoline Ellingsen

  ‪Sales Executive, Services & Software

  (+47) 986 13 488

  Kontakt meg

Et skjema ble skjult fordi det krever informasjonskapsler for statistikk og markedsføring godkjennes for å lastes inn. Vennligst klikk her for å oppdatere dine preferanser for å se skjemaet.