IBM PowerMission Critical Solutions

BOOST your knowledge!

Hva gjør du dersom bedriften din blir blir hacket?

I dagens digitale verden er trusselen fra hackere reell og større enn noen gang. Akkurat som den trojanske hesten lurte soldater innenfor Trojas murer, infiltrerer hackere bedriftssystemer med skadelig programvare, kamuflert som nyttige funksjoner.

30. mai kl 11.00 inviterer vi til webinar hvor vi spør: Kan AI og maskinlæring vinne over hackerne?

Les mer og meld deg på

Bærekraftig maksimal ytelse

Det handler om maksimal ytelse og oppetid, full funksjonalitet og svært konkurransedyktig løsninger når det kommer til bærekraft.

Embriq har et kompetent miljø som hjelper deg med å ta det beste ut av IBM Power Systems og IBM Flash Systems, både når det gjelder anskaffelse, forvaltning og løpende drift. 

Vi hjelper deg med å skape verdier med IBM Power!

 • Server-konsolidering

  I mer enn 70 år har IBM virtualisert servere for størst mulig fleksibilitet og utnyttelse av maskinkapasitet. Verdens beste sikkerhet på Hypervisor og høyeste oppetid på maskinvare og operativsystem gjør Power plattformen til det perfekte verktøyet for server-konsolidering.

  Slutt å betale for ledige prosessor sykluser – utnytt maksimalt av tilgjengelig kraft. Utnyttelsesgrad på mer enn 90 prosent – raskeste prosessorer på markedet – prosessor pools for balansert ytelse.

  IBM Power Systems er bærekraft i praksis.

 • Lisensoptimalisering

  Maksimal ytelses per prosessorkjerne gir maksimal effekt per lisenskrone. Med markedets raskeste prosessorer satt sammen i dedikerte prosessorpools får kundene høy ytelse og laveste lisenskostnader. Reduser dine lisenskostnader med 50-75% ved bruk av IBM Power prosessor teknologi.

  IBM Power Systems er bærekraft i praksis.

 • Maksimal ytelse

  IBM Power prosessor er designet og utviklet for å gi maksimal ytelse per kjerne. Med 8 samtidige instrukser og balansert båndbredde til minne utfører Power prosessoren de mest krevende oppgavene på kortest mulig tid. Avanserte funksjoner for kryptering og sikkerhet er integrert i prosessoren, noe som gjør Power teknologien særdeles robust uten reduksjon i ytelse.

  For å optimalisere energiforbruk vil Power prosessoren til enhver tid arbeide så hurtig som last tilsier. Ved lavere belastning reduseres energiforbruk til et minimum etter behov. Som å slippe opp gassen i nedoverbakke og gi full gass når bakken er som brattest.

  IBM Power Systems er bærekraft i praksis.

 • Maksimal oppetid

  Power teknologien har gjennom mange år vært den mest pålitelige serverplattformen i markedet. Oppetid på single system er 99,9999% og uplanlagt nedetid måles knapt i sekunder per år. For forretningskritiske system er Power et riktig valg, og vi ser bank- og finansmarkedet har nær 100% bruk av Power til sine forretningskritiske løsninger.

  Power systemene har innebygd feildetektering-, feilkorrigering- og feilisolerende funksjonalitet som sørger for at systemet holdes i gang selv ved eventuell komponentfeil. Kombinert med feiltolerant Hypervisor og markedets mest gjennomprøvde og sikre operativsystem garanterer det for kontinuerlig tilgjengelighet på dine applikasjoner.

 • Funksjonalitet

  Power prosessorene er verdensledende på design og utvikling av teknologi. Ytelsen er kraftig forbedret gjennom 7nm med fokus på høy ytelse og strømeffektivitet. Prosessorene har innebygde AI-kjerner for å levere maksimal ytelse og raskest mulig responstid også for komplekse algoritmer i AI-definert programvare.

  Sikkerhet mot hacking håndteres blant annet med transparent kryptering av minne, sikker boot og sikker eksekvering som stopper ondsinnede angrep og uautorisert tilgang til data.

 • Bærekraft

  Grunnleggende i utviklingen av Power prosessoren ligger IBMs strategi rundt bærekraft. Teknologien utvikles med fokus på strømeffektivisering samtidig som man øker ytelse og reduserer kost. Power prosessoren designes og bygges for minst mulig strømforbruk og best mulig effektivisering ved bruk av 7nm prosessorteknologi og avanserte funksjoner og bruk av redusert strømforbruk ved redusert last.

  Strømeffektiv teknologi kombinert med maksimal utnyttelsesgrad ved konsolidering og bruk av prosessorpools hjelper kunder med å nå målene innenfor bærekraft.

  IBM Power Systems er bærekraft i praksis.

Unik kompetanse

Embriqs kompetanse på IBM Power er unik! Vårt IBM Power-team har mange års erfaring med å hjelpe kunder med krevende utfordringer å ta det beste ut av IBM Power.