Vi hjelper degmed Atlassian

Vi hjelper deg med å jobbe smartere

Embriq har lang erfaring med skreddersydde oppsett av Atlassians produkter, og vi hjelper deg å tilpasse verktøyene til ditt behov. Vi utvikler egne add-ons til Jira og Confluence, samt etablerer integrasjoner mellom Jira, og andre fag systemer.

Book en time gratis konsultasjon

Book en gratis konsultasjonstime for en uforpliktende samtale med en av våre dyktige eksperter på Atlassian.

Webinaropptak

Se vårt tidligere webinar om – Reisen til Atlassian-skyen.

Se webinaropptaket her

«Embriq bygger en integrasjon med Azure på få dager, som flere andre aktører sa ikke var mulig.»

Jon Johansen Information Technology Manager hos CEPI
Les mer

Kundecaser og bloggartikler

Hva er
Atlassian?

 • Jira

  Jira er et fleksibelt prosjektstyringsverktøy for planlegging, sporing, organisering og lansering av prioriterte oppgaver inne alle typer prosjekter/prosesser, og er Atlassians største og mest brukte produkt. Verktøyet er designet for å støtte opp under smidig prosjektmetodikk, og er det foretrukne verktøyet for ditt “agile team”.

 • Jira Sevice Management

  I Atlassian-pakken tilbys servicedesk-løsningen Jira Service Management (tidligere: Jira Service Desk), som passer for både SMB og større bedrifter. Jira Service Management er din foretrukne helpdesk for innmelding av henvendelser med et enkelt brukergrensesnitt. Gi utviklere, IT Ops og forretningsteam muligheten til å samarbeide i en høy hastighet. Reagerer på endringer og lever gode kunde- og brukeropplevelser raskt og smidig.

 • Confluence

  Confluence er et dokumentasjons- og samhandlingsverktøy som lagrer og organiserer alle dine informasjonsressurser rundt prosjektene du gjør i JIRA.

  Confluence kan gjøre underverker for intranett, samarbeid på tvers av teams og gjøre viktig informasjon tilgjengelig for hele organisasjonen. Vi hjelper deg å få all verdien ut av Confluence. Dine ansatte vil kunne organisere informasjonen på riktig måte, og lettere finne og produsere innhold for alle brukere.

 • Bitbucket, Bambo & Sourcetree

  Embriq har ekspertise på de fleste Atlassian-produkter, deriblant BitbucketBambooSourceTree – verktøy for versjonskontroll, bygging og deploy.

 • Partnere

  I tillegg til å utvikle egne addons til Jira, samarbeider Embriq med mange andre Atlassian Solution Partnere rundt om i verden. Vi videreselger lisenser og veileder på disse. Vi har blant annet avtaler med følgende leverandører:

  • Tempo – Addon til Jira for timeføring, planlegging og budsjettering
  • Refined – Addon til Jira og Confluence (grafisk tilpasning til intranett og web-sider)
  • Elements – Addon til Jira og Confluence som utvider standardfunksjonalitet og gir verdiøkning
  • BigPicture – Fleksibelt og effektivt portefølje-, prosjekt- og planleggingsverktøy for Jira

Kurs, workshops og opplæringspakker

Vi tilbyr kurs, workshops og opplæringspakker knyttet til:

Bruk av Confluence
Intro, sidestruktur og oppsett, opprettelse av innhold, tilgangsstyring, bruk av makroer.

Bruk av Jira
Intro, oppbygging og faner, prosjekter, opprette saker, søke i saker, dashboards, opprettelse og bruk av boards for smidig prosjektstyring.

Admin-kurs/opplæring
Tilgangs-/rettighetsstyring, konfigurasjon av prosjekt og site.

Ønsker du rådgivning, kurs eller workshop?

Ta kontakt med oss og skriv hva vi kan hjelpe deg med

Et skjema ble skjult fordi det krever informasjonskapsler for statistikk og markedsføring godkjennes for å lastes inn. Vennligst klikk her for å oppdatere dine preferanser for å se skjemaet.

Automatiserte arbeidsprosesser med Powercatch

Vårt egenutviklede produkt, Powercatch, er en fremtidsrettet plattform for oppdrag og samhandling, basert på Atlassian Jira. Plattformen støtter de viktigste arbeidsprosessen for planleggere, arbeidsledere og montører. Powercatch er rett og slett et bedre planleggingsverktøy!

Powercatch samler alle oppdrag på ett sted som gir en mer effektiv og kvalitetssikret drift. Smartere planlegging av arbeid i felt gir lavere felt-kostnader og høyere ESG-score.

Les mer om Powercatch her

Kontaktpersoner

 • Sverre Amdam

  Sales Executive / kundeansvarlig S&S NO

  (+47) 907 59 154

  Kontakt meg

Et skjema ble skjult fordi det krever informasjonskapsler for statistikk og markedsføring godkjennes for å lastes inn. Vennligst klikk her for å oppdatere dine preferanser for å se skjemaet.