AtlassianPlan and share data

Hjelp til å jobbe smartere

Streamline your work with automation

Vi hjelper deg i å lykkes med Jira og Confluence

Atlassian leverer en av verdens beste samhandlingsplattformer til nærmere 200 000 virksomheter. Produktene som tilbys er svært fleksible, og kan tilpasses ulike arbeidsprosesser og behov. Atlassian har et verdensomspennende nettverk av partnere, Atlassian Solution Partners, som tilbyr ekspertise på deres produkter. Embriq er en av få slike partnere i Norge, med status som Atlassian Gold Solution Partner.

Vi tilbyr

 • Lisenshåndtering
 • Migrering til Atlassian cloud og Data Center
 • Hosting, tilpasning og oppsett av din Jira, JSM og Confluence
 • Support og forvaltning av dine Atlassian-produkter – både på server, datasenter og i cloud

Fra server til cloud

Etter Atlassian sin annonsering om å fase ut sine serverprodukter hjelper vi en rekke kunder med flyttejobben fra on-prem til skyen. Vi utfører alle typer migreringsjobber, og sørger for en trygg reise til skyen/data senter.

Har du spørsmål om Atlassians håndtering av personvern (compliance) og datasikkerhet i skyen så kontakt oss!

Lisenshåndtering

Embriq viderselger lisenser for alle Atlassians produkter i Norge. Gjennom anskaffelser via Embriq får du tilgang til vår ekspertise på verktøyene.

Når du handler hos oss får du en kontaktperson som snakker norsk, og som håndterer programvarelisenser for deg uten bruk av paypal og kompliserende internasjonale banktransaksjoner. Hvis du allerede har kjøpt lisenser direkte fra Atlassian, kan du likevel fornye lisensene gjennom Embriq.

Hjelp til å jobbe smartere

Embriq har lang erfaring med skreddersydde oppsett av Atlassians produkter, og vi hjelper deg å tilpasse verktøyene til ditt behov. Vi utvikler egne add-ons (programtillegg) til Jira og Confluence, samt etablerer integrasjoner mellom Jira og underliggende systemer.

Vi installerer og setter også opp Atlassian-produkter på ønsket plattform. Vi bistår også gjerne med hosting av ditt datasenter i tillegg til konfigurasjon og tilpasninger.

Våre produkter

Partnere

I tillegg til å utvikle egne addons til Jira, samarbeider Resight med mange andre Atlassian Solution Partnere rundt om i verden. Vi videreselger lisenser og veileder på disse. Vi har blant annet avtaler med følgende leverandører:

Tempo – Addon til Jira for timeføring, planlegging og budsjettering
Refined – Addon til Jira og Confluence (grafisk tilpasning til intranett og web-sider)
Elements – Addon til Jira og Confluence som utvider standardfunksjonalitet og gir verdiøkning
BigPicture – Fleksibelt og effektivt portefølje-, prosjekt- og planleggingsverktøy for Jira

Kontaktpersoner

 • Johannes Rotmo Valle

  Salg og marked, Powercatch/Atlassian

  +47 915 14 779

  Kontakt meg
 • Sverre Amdam

  Kundeansvarlig/prosjektleder

  +47 907 59 154

  Kontakt meg