Hopp til innhold
Foto: Statsbygg

Foto: Statsbygg

«Med Atlassians verktøy for prosjektstyring og teamkommunikasjon, vil Statsbygg kunne effektivisere prosessene sine ytterligere. Vi er glade for å kunne inngå dette samarbeidet med Statsbygg!», sier Sverre Amdam, Head of Atlassian Services i Embriq. 

Formålet med anskaffelsen er å inngå en rammeavtale på Atlassian sine produkter med èn leverandør, for å muliggjøre fornyelse og eventuell utvidelse av lisenser innenfor eksisterende Atlassian-portefølje, samt kunne ta i bruk fremtidige produkter som Atlassian tilgjengeliggjør. 

Det er også ønskelig at Embriq kan bistå Statsbygg med: 

  • Konsulent- og rådgivningstjenester knyttet til support, opplæring, administrasjon, og konfigurasjon av eksisterende og nye produkter og tjenester.  
  • Jira Service Desk og To Dos for Jira 
  • Eventuelt nye Atlassian-produkter det er behov for

Om Statsbygg 

Som statens byggherre leder Statsbygg en rekke av landets største og mest komplekse byggeprosjekter. Til enhver tid har de over 100 store og små prosjekter gående. I alt har de over 2300 bygninger i Norge og utlandet i porteføljen, noe som gjør de til en av landets aller største eiendomsaktører. Statsbygg er 850 medarbeidere fordelt på hovedkontoret i Oslo og lokalkontorene i Porsgrunn, Bergen, Trondheim og Tromsø. De tar sitt samfunnsoppdrag på alvor, og bruker posisjonen sin til å dyrke frem en mer klimavennlig, digital og seriøs byggebransje. 

Om Embriq

Embriq er en ledende leverandør av avansert IT-drift, programvare, industriell IoT-teknologi og konsulenttjenester. Vi leverer løsninger som hjelper komplekse og transaksjonsintensive virksomheter, med å optimalisere sin konkurransekraft innen bransjer som Energi, Industri og Retail. Embriq har over 220 ansatte og leverer tjenester i Norge og Sverige.

Kontaktpersoner

Flere artikler