ModernWorkplace

Gode løsninger for samhandling skaper konkurransekraft

Det handler om mobilitet

Ansatte og samarbeidspartnere er avhengig av samhandling og tilgang fra hvor som helst, når som helst. Arbeidsmønsteret har endret seg, og med Covid har vi bare sett konturene av endringene dette vil ha for vår arbeidshverdag.

En ting er helt sikker, vi er avhengig av å kommunisere over internett. Om det er fra hytta, på hjemmekontor eller på kontoret forventer vi tilgang til det vi trenger, for å gjøre jobben. Når all denne kommunikasjonen skal skje over internett krever det at vi har kontroll på tilganger, identitet, PC/nettbrett/telefon slik at vi kan være compliant, og samtidig levere gode brukeropplevelser.

Vi leverer økosystemet som muliggjør dette for din organisasjon. Med fokus på god bruker support og governance, teknologi fra Microsoft har vi et rammeverk for en ende til ende leveranse

 

Sikker tilgang uansett hvor du er

Vi har satt sammen teknologi fra markedsledende produsenter for å levere en helhetlig opplevelse for dine brukere. Våre Modern Workplace leveranser gir dine brukere tilgang til en moderne plattform av IT tjenester, samtidig som vi sikrer support etter ditt behov. Vi ivaretar hele den teknologiske verdikjeden slik at vi sikrer tilgang og verktøy for den moderne arbeidsplassen.

Hvordan få fornøyde brukere med Modern Workplace og smidig klienthåndtering?

Jobber du som IT-beslutningstaker eller teknisk ekspert innenfor et mellomstort eller stor bedrift med femti til hundretalls ansatte? Da må du få med deg dette webinaret.

Her vil vi vise deg konsepter og prosesser for hvordan du raskt, enkelt og sikkert setter opp nye klienter og best practise på proaktiv forvaltning som gir fornøyde brukere! Vi viser deg den beste klienthådteringen fra implementering til utrullering.

Les mer og meld deg på

Kontaktpersoner

 • Anita Stenerud Johansen

  Salgssjef - eksisterende kunder

  (+47) 982 49 045

  Kontakt meg
 • René Eriksen

  Direktør IT Managed Services

  (+47) 982 49 016

  Kontakt meg

Et skjema ble skjult fordi det krever informasjonskapsler for statistikk og markedsføring godkjennes for å lastes inn. Vennligst klikk her for å oppdatere dine preferanser for å se skjemaet.