Hopp til innhold

Å betale med kort er den tryggeste og vanligste betalingsmetoden i dag. Dette ved hjelp av BankAxepts norske teknologi i bunn. Betalingen utføres i sanntid ved bruk av tæpping, chip eller mobiltelefon. Alle landets banker bruker også i dag BankID, og kan tas i bruk av alle virksomheter som vil ha en sikker og enkel identifisering eller signering på nett.  

BankID-app erstatter gradvis BankID på mobil. 2,4 millioner skal over på BankID-app, hvor det så langt er 1,5 millioner som allerede har tatt appen i bruk. Nå brukes BankID-passordet for innlogging, men de røper at det snart vil være mulig å logge inn både ved hjelp av ansiktsgjenkjenning, fingeravtrykk eller PIN-kode. 

«Embriq er en viktig samarbeidspartner for å holde hjulene i gang»

Embriq leverer alle våre skreddersydde Atlassian-produkter. Jira Service Management, Jira Software og Confluence. Dette inkluderer også rådgiving ved migrering av data, bruk av plugins og utnyttelse av funksjonalitet, for å nevne noen. BankID BankAxept AS har brukt våre tjenester siden 2017 – og er svært fornøyd.

Profilbilde av Espen Head of internal IT

Espen Johnsen, Head of Internal IT i BankID BankAxept AS

Espen Johnsen, Head of Internal IT, forteller hvorfor Embriq er en viktig samarbeidspartner.

«Embriq er viktig for oss, spesielt i tider hvor det er fusjoner. Dere har vært de utførende, og vi har vært de som forteller hva som skal flyttes»

Profilbilde av Erik Head of operations

Erik Larsen, Head of Operations i BankID BankAxept AS

«Dette hadde vi ikke klart uten dere. Embriq er helt klart en viktig samarbeidspartner for å at vi kan holde hjulene i gang, og holde høyt tempo»

forteller Erik Larsen, Head of Operations. Alle ansatte i BankID BankAxept AS benytter verktøyene i en eller annen sammenheng. 

Confluence benyttes for sikker intern dokumentasjon. Jira Software sikrer effektiv og sømløs prosjektstyring. Jira Service Management er deres effektive serviceportal internt. 

Med Embriq i ryggen er BankID BankAxept AS trygg på at deres Atlassian-systemer fungerer og utnyttes optimalt. Med 4,4 millioner brukere av BankID, og 8 av 10 utførte kortbetalinger med et BankAxept-kort, er det avgjørende at deres systemer fungerer til enhver tid.

BankID BankAxept AS

bankkort og bankterminal

I april 2014 ble BankAxept AS etablert med bankene som aksjonærer. I juli 2018 fusjonerte BankAxept med BankID og Vipps til en felles organisasjon. 

Fra juli 2022 ble BankID BankAxept AS fisjonert ut av Vipps, og i dag leverer vi markedsledende tjenester innen digital identifisering/signering og kortbetaling til både sluttbrukere og brukersteder i hele Norge. 

BankID BankAxept AS eies av bankene, med DNB, Sparebank 1 Betaling, Balder Betaling og Eika VBB som de største aksjonærene. BankID BankAxept eies 100 prosent av Vipps Holding AS. 

Kontaktpersoner

Flere artikler