Hopp til innhold

Hvorfor valgte du Embriq?
Jeg fant Embriq gjennom Europower. Jeg sendte inn en åpen søknad fordi jeg fikk inntrykk av at det var et seniormiljø med mange flinke folk – noe jeg føler jeg hadde rett i.

Hvordan er en typisk arbeidsuke for deg?
En typisk arbeidsuke innebærer mye frihet. Vi starter dagen med et morgenmøte sammen med teamet, der vi går igjennom hva vi skal gjøre for dagen, om noen har utfordringer, tekniske problemstillinger og planlegging av uken videre. Ellers skriver jeg kode, og for tiden lager jeg nye features. I løpet av uka fikser jeg feil eller ønsker som vi får fra kundene. Og selvfølgelig innebærer uka også å sette på mye kaffe.

Hvilken YouTube-video beskriver deg best og hvorfor?
Jeg er ikke så kjent med Youtube-videoer i hodet, men Instagram-feeden min er fylt av folk som faller på ski. Og vi kan ikke glemme de kinesiske syngende bestemødrene som lager mat. Jeg aspirerer til å bli like flink til å filme matlagingen min som det de er.

(Link til de kinesiske bestemødrene som lager mat her.)

https://www.instagram.com/wangdajie2023?igsh=b3phOHMxdGx0ZGpz

Hvis du sto fast i en heis, hvem ville du stått fast med og hvorfor?
Jeg ville gjerne sitte fast i en skiheis med Kilian Jornet, fordi han har nok mye spennende å snakke om. Han er en endurance-atlet som bor i Åndalsnes, og han driver med både ski og løping. Han er en naturforkjemper og en kul fyr som jeg tror har mye klokt å si. Men dessverre tror jeg ikke det kommer til å skje, fordi han mest sannsynlig ville ha løpt opp i stedet for å ta skiheisen.

Hva er det beste med jobben din?
Det å jobbe med problemløsning må være det morsomste med jobben. Jeg er også heldig som har et yrke som gir meg stor frihet til å jobbe (nesten) hvor som helst, noe som er et stort pluss.

Men jeg må si at den årlige toppturen faktisk er det beste med Embriq. Jeg får stå på ski i noen dager med gode kollegaer. Det er gøy å være med på, samtidig som det er gøy å arrangere.

Har du et spesielt godt minne fra arbeidsplassen?
Fjorårets topptur var kjempebra. Tre dager på Stranda med barisføre – altså sol og fint vær. Det var også perfekt snø, nei, alt var egentlig helt perfekt. Det samme gjelder for årets topptur til Åndalsnes. Jeg må si at den turen var enda bedre – om det i det hele tatt er mulig.

Kontaktpersoner

Flere artikler