Hopp til innhold

Som ung var motorsykkel «alt» for en fartsglad Tore, og det gir han fortsatt stor glede å være ute på to hjul. For å få med seg alt som brummer og summer er han også leder i Ørsta Småbåtlag. Med en oppvekst i Hurdal er han jo nærmest født med ski på beina, så han spekulerer i om han kanskje burde løpt mer i fjellene på Sunnmøre… «Det får bli neste aktivitet en annen gang» sier han. Tore omtaler seg som en nysgjerrig person, og bruker gjerne ferier på å reise til nye steder!

Tore som spiller på piano

Hvorfor valgte du Embriq?  

«Embriq har en kultur og holdninger som kjennes riktig for meg, og det er lett for meg å identifisere meg med selskapet» forteller Tore. Han forteller at han lytter til ansatte, lytter til kunder og lytter til leverandører, for så å bruke informasjonen til å sette sammen løsninger for å dekke ønsker og behov på beste måte. «Og så har Embriq alle de tjenestene som jeg ville valgt selv som kunde. 24/7, kundesenter, fagkompetanse og tjenester på de områdene de fleste kundene trenger». Med bærekraftige datasentre, i Norge med norsk og nordisk personell.

Hvordan er en typisk arbeidsuke for deg?

En typisk arbeidsuke for Tore starter med hjemmekontor mandag og tirsdag. Så reiser han til kontoret eller kunder onsdag, torsdag og fredag. «På hjemmekontoret er det typisk mange telefonsamtaler med kunder, kollegaer og leverandører. Så prøver jeg å gjøre mest mulig tilbudsbesvarelser og anbud fra hjemmekontor» forteller han. På kontoret bruker han tid sammen med kollegaer for å diskutere nye muligheter, så vel som å følge opp eksisterende leveranser og tilbud. «Det er når vi møtes fysisk vi gjerne har de beste diskusjonene og kommer opp med nye ideer og muligheter for å gi kundene våre merverdi» fortsetter han. 

Etter han har dratt hjem til Ørsta med ettermiddagsflyet på fredager, blir det ofte pizza til kvelds med familien.

Hvilken YouTube-video beskriver deg best og hvorfor? 

Tore har alltid tid og mulighet til å strekke ut en hånd for å hjelpe folk som trenger hjelp. «Ellers har jeg et muntert og ukomplisert syn på mye, og når jeg surfer litt på Youtube for anledningen fikk jeg et smil om truten ved denne lille snutten» sier han, og refererer til «Phil Harris, Bruce Reitherman – The Bare Necessities (From «The Jungle Book»/Sing-Along)». 

https://www.youtube.com/watch?v=6BH-Rxd-NBo 

En fun fact om deg selv som få vet om:   

«Jeg elsker å reise, jeg har vært på alle kontinenter og besøkt 70 land, noen mange ganger» forteller han, og refererer til at han har vært i USA mer enn 50 ganger! «Jeg har også høydeskrekk, så dere vil aldri se meg hoppe i strikk eller fallskjerm…». 

Mann som tar selfie på en motorsykkel nede ved en kai

Hvis du sto fast i en heis, hvem ville du stått fast med og hvorfor?  

«Oi… denne var vanskelig» begynner han. «Her spinner det rundt med ulike personer ut fra hvilket perspektiv jeg har for øyeblikket. Det kunne vært gøy å være stuck med Donald Trump en liten stund… for å prøve å forstå hvordan han tenker, hvilke mål han har og hvorfor de målene er viktige for ham».

Hva er det beste med jobben din?  

Tore forteller at det er at han får møte så mange mennesker. «Det er utrolig gøy å møte nye mennesker og skape noe sammen. Være seg kunder, leverandører eller kollegaer». 

Har du et spesielt godt minne fra arbeidsplassen?  

«Mange!» sier han, og vil trekke frem to særskilte hendelser. «Første er lille julaften da IT-sjef hos et forsikringsselskap i Norge ringte meg ens ærend for å takke for at vi (teamet) hadde utført et arbeid og en test av systemene hans. Og nå følte han for første gang at han kunne gå inn i juleferien og sove godt om natta!».

«Andre gangen jeg vil fremheve var da avdelingssjef i et annet stort forsikringsselskap ringte meg ens ærend for å takke for den nye løsningen vi hadde designet, foreslått og implementert for henne. Hun fortalte at hennes interne brukere for første gang på N antall år hadde ringt henne for å skryte ytelse de hadde fått på systemene sine. Slik skryt hadde aldri hun fått tidligere, og jeg hadde heller aldri opplevd å få en slik tilbakemelding» avslutter han.  

Kontaktpersoner

Flere artikler