Hopp til innhold

Kan du fortelle litt om din jobbhverdag i Embriq?
En typisk arbeidsuke for meg er produktutvikling og tjenesteutvikling. Jeg jobber sammen med de gutta jeg har ansvar for, og gjennomfører møter med dem. Jeg er også opptatt av å kunne veilede, og kunne hjelpe de med å komme seg videre. Det å jobbe med mennesker er noe jeg setter veldig pris på. Jeg liker å bygge broer mellom ulike mennesker. Enten om det er internt, eller om det er eksternt med kunder. Jeg er jo gjerne i en, to eller tre kundemøter i uken.

Hva er det beste med jobben din?
Jeg får være med å skape endring, noe som er avgjørende om vi som selskap skal lykkes. Endringer skjer så fort, der vi som firma alltid må følge med, og tilpasse oss dagens marked. Jeg liker også å få andre til å fungere. Altså, at jeg har suksess når andre har suksess. Jeg har ikke det behovet for å syntes.

Jeg synes også det er utrolig spennende å få jobbe med dyktige mennesker. De sitter på så mye kompetanse, som vi enda ikke har fått vist til kundene. Dette vil jeg rette fokuset mot i fremtiden, det er jo kjempeinteressant. Det å jobbe i Embriq gir meg også sjansen til å lede, og være et godt forbilde.

Hvorfor valgte du Embriq?
Det hele startet i 1998 – og for å gjøre en lang historie kort startet jeg karrieren med å lage kommunikasjonstjenester basert på fiber, som vi da hadde i høyspenn. I tillegg gravde vi fiber ut til abonnentene. Der ble jeg ansatt tidlig for å lage verdiøkte tjenester. Vi lagde også internett-tilganger, og starte så vidt å drifte servere. Vi fikk støtte fra flere selskaper, og hadde et rom med servere som vi driftet til kundene. Dette var starten på det som nå er Embriq, og vi etablerte faktisk et datarom i dagens Embriq-kontor i Halden. Det rommet står her for øvrig enda. Så når jeg startet «igjen» i 2022, kom jeg endelig hjem. Så jeg er på kjente trakter altså.

Jeg synes også Embriq har en spennende profil når man jobber som konsulent. I Embriq så ivaretar man hele syklusen, altså at man er inne og drifter, og forvalter det vi har etablert. Det har jeg savnet i alle disse årene. Når man er i en konsulentbransje så er det timer som gjelder, og da tenker ikke mange i like stor grad på forvaltning av kunden. Jeg var litt innom Embriq, også bøy det seg en mulighet om jobb når jeg snakket med René. Beslutningen var enkel å ta.

Har du et spesielt godt minne fra arbeidsplassen?
Det beste som har skjedd må være at jeg nå har fått mulighet til å lede Hybrid Management, noe som ligger hjertet mitt nær.

Hvis du sto fast i en heis, hvem ville du stått fast med og hvorfor?
Det måtte kanskje ha blitt René det. Da kunne vi mimra om alle de gode dagene rundt år 2000. Han er en god leder som jeg kan snakke med, noe som er veldig viktig for meg. Han har ærlige hensikter, og ikke noe skjult agenda. Dette er det jeg setter mest pris på når jeg jobber med andre.

Vil du også tilhøre det fantastiske teamet på Embriq?
Det er alltid plass til flere dyktige kolleger som ønsker å hjelpe oss med å nå vår visjon: Å gjøre data nøkkelen til å forstå verdiskaping. Hos Embriq har du stor mulighet til å vokse fordi vi er et innovativt selskap som gjerne støtter våre ansattes faglige ambisjoner ved å fremme utvikling.

Les mer om en karriere i Embriq her

Kontaktpersoner

Flere artikler