Vil du jobbemed oss i Embriq?

Tenker du på ditt neste karrieresteg? Vi trenger flere flinke folk!

Be key to transforming businesses
– let us unlock your potential

Hos Embriq tilbyr vi meningsfullt arbeid i et selskap i vekst. Vi tilbyr en spennende mulighet hvor du kan jobbe med moderne teknologi som utgjør en forskjell i samfunnet, og for kundene våre. Vi støtter ansattes profesjonelle utvikling og realisering av gode ideer og initiativer. Vi lever etter verdiene våre; Grit, Curious og Unified.

Embriq er en ledende leverandør av avansert IT-drift, programvare, industriell IoT-teknologi og konsulenttjenester. Hos oss får man cirka 220 kollegaer som jobber hardt for at vi skal realisere visjonen vår: Making data key to outstanding value creation.

Grit enables opportunities

Hvis du har grit så har du utholdenhet, dedikasjon og dristighet. Grit hjelper folk og selskaper med å møte fremtidens utfordringer på nye måter. Grit bryter vaner og endrer etablerte mønstre og rutiner. For å utfordre det etablerte må vi jobbe sammen for å finne vår nye tilnærming.

Curiosity drives change

Det vi har gjort så langt er ikke oppskriften for fremtiden. Det krever tilpasning, endring og utvikling av tilnærmingen vår for å bli klar for det fremtiden bringer. Det gjør at vi må møte dagens muligheter og utfordringer med et nytt tankesett og nysgjerrighet. For oss betyr det at vi må ha innsikt i moderne teknologi og benytte den på banebrytende måte. I Embriq er vi også nysgjerrige på hverandre og hvordan vi kan hjelpe hverandre å vokse som et team.

One unified team

Vi er unike – det har vi alle til felles og det forener oss. Når vi går sammen for å oppnå et felles mål komplementerer vi hverandre. Det betyr at vi sikrer involvering på tvers av fagområder og avdelinger for å dra nytte av all kompetansen som befinner seg i selskapet. Ved å kombinere talent og ekspertise er vi i stand til å tilby uovertruffen kvalitet og service.

Bli kjent med dine fremtidige kollegaer

Embriq er et resultat av folka som jobber her, og vår ansatte har mange roller: IT-konsulenter, Prosjektledere, Javautviklere, Nettverkskonsulenter, Driftskonsulenter og Sky-arkitekter for å nevne noen. De er tilstede for kundene våre hver dag, 24/7-365. De er langsiktige sparringspartnere, domeneeksperter, de er fantastiske kollegaer som er nysgjerrige på fremtiden og digitalisering. De er også kickboksere, kreative sjeler, gamere, syklister, løpere og rågode med ski på beina. Vi er også helt sikre på at de fleste trives best på fjellet og i skogen med familien på slep. For å bli kjent med Embriq må man bli kjent med folka våre.

People stories

Studenter = talenter

Den yngre generasjonen er fremtiden vår. Om du vil samarbeide med oss for din masteroppgave kan du ta kontakt på karriere@embriq.no for å fortelle oss mer om problemstillingen din.

Vi vurderer alle henvendelser fortløpende.

Vi skaper verdier for kundene våre, se hvordan.

Client stories

Client stories
Kavli velger Embriq som total Hybrid Multi-Cloud IT-leverandør - Clients stories mockup

Kontaktpersoner

 • Benedikte Thun

  HR Direktør

  (+47) 416 00 789

  Kontakt meg
 • Eilin Hambro

  HR-konsulent

  (+47) 908 78 713

  Kontakt meg