Vårt nyttårsforsett;Ansette deg og 40 andre kollegaer innen IT!

Bli med på en historisk omstilling!

 • Hvorfor jobbe i Embriq?

  «Embriq er et selskap i kraftig vekst som innebærer mange muligheter. Vi skal utvikle mange nye smarte og attraktive løsninger som bidrar til økt bærekraft for våre kunder. Jeg føler meg derfor veldig trygg med påstanden om at Embriq er ett av de beste stedene å være akkurat nå! – Her er det muligheter, både faglig og karrieremessig. Vil du bruke kompetansen din på noe meningsfylt, og fordype deg til å bli ekspert innen ditt fagområde så kan du det – eller du kan sikte på lederrollen og nye ansvarsområder.»

  – Thomas Pettersen, CEO

 • Hva kan vi tilby?
  • Stor mulighet for faglig utvikling midt i det grønne skiftet
  • Spennende kunder og bransjer i vekst
  • Innovativt miljø og stor påvirkningskraft
  • Faglige og sosiale happenings
  • Årlige toppturer: ski på vinteren og til fots på høsten
  • Oslos kuleste (?) kontorlokaler i Barcode, og stor fleksibilitet på hvor du arbeider
  • Fantastisk kantine med stort og variert utvalg

IT Managed Services

IT Managed Services leverer et bredt spekter av IT-tjenester som Cloud infrastructure, private cloud, cloud operations, distribuert nettverk, Modern workplace & Office 365, og 24/7 support. Her trenger vi salgsressurser, løsningsarkitekter og IT-konsulenter.

Services & Software

Energibransjen er sentralt plassert i det grønne skiftet og står ovenfor en historisk omstilling. I Embriq har vi unik kompetanse på hele spekteret av utfordringene energi-selskapene står ovenfor. Her trenger vi fullstackutviklere, AWS DevOps utvikler, og prosjektleder i et tverrfaglig inhouse-miljø.

IT-Consulting

IT-consulting leverer konsulenttjenester til alle typer bedrifter og kundene er vanligvis å finne innenfor energi, telekom, offentlig forvaltning samt bank- og finansnæring. Vi trenger flere konsulenter med hovedtyngde innen Javateknologi.

Våre verdier

Vi lever etter verdiene våre; Grit, Curious og Unified. Dette er egenskaper vi verdsetter både i selskapet og hos våre fremtidige kollegaer.

Les mer om våre verdier

Bli kjent med våre ledere

Ritu Rampal, Direktør for Consulting

«Vi ser etter utviklere som liker å ha en mening om hvordan arbeidshverdagen skal være og setter pris på frihet under ansvar.»

Bli kjent med Ritu

René Eriksen, Direktør for IT Managed Services

«Jeg er opptatt av hva IT kan gjøre av verdiskapning, og sånn sett passer det meg midt i blinken at Embriq er et verdibasert selskap. Vi er opptatt av økonomisk bærekraft og likestilling, samtidig som at vi tenker på miljøet.»

Bli kjent med René

Jeanette Bratli, Salgssjef Services & Software

«Det er en drøm for meg å jobbe med teknologi som støtter EUs hårete klimamål og økt etterspørsel i el-nettet vårt.»

Bli kjent med Jeanette

Andreas Dolven, Salgsdirektør IT Managed Services

«Bakgrunnen Embriq som selskap har i å forstå hvor viktig det er at løsningene skal fungere 24/7, 365 dager i året er kjempeviktig å ha med seg inn i denne moderne verden.»

Bli kjent med Andreas

Carl Arne Fladmark, Utviklingsleder Services & Software

«Jeg startet som utviklingsleder i avdelingen Services & Software i februar 2021. Dette var perfekt for meg da jeg er veldig opptatt av utviklingsmetodikk og smidige metoder, samtidig som at Embriq vokste og hadde stadig større behov for raskere og mer effektiv utvikling.»

Bli kjent med Carl Arne

Finner du ikke stillingen din overfor?

Meld din interesse her, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat.

Meld interesse