Hopp til innhold
Ritu Rampal er direktør for consulting i Embriq

Kan du fortelle litt om din jobbhverdag i Embriq?
Jeg tok over som Direktør for Consulting-avdelingen vår for omtrent tre år siden. Fokuset siden har vært å bygge opp avdelingen. Jeg har vært opptatt av å opprettholde ryddige prosesser og gjøre et godt inntrykk på konsulentene. Vi har hatt en økende vekst og rekruttert 17 konsulenter. Vi er opptatt av å bygge Embriq til en god og sterk merkevare. For meg er det viktig at konsulentene blir sett og hørt hvis de har meninger eller tanker på hvordan vi kan gjøre ting bedre i avdelingen og oppfordrer ofte til å komme med tilbakemeldinger. Alle som møter oss, skal sitte igjen med et godt inntrykk om de velger å gå videre med oss eller ei – det er alltid viktig at de blir behandlet med respekt og blir møtt med forståelse. 

Typiske oppgaver som inngår i min stilling er alt fra salg, relasjonsbygging, rekruttering, arrangering av turer til ut- og innlandet, teambuilding m.m. Jeg jobbet alene frem til april 2021, men så kom Stig Hanssen inn på teamet. Det å ha en sparringspartner man kan drodle og tenke høyt sammen med, er virkelig undervurdert. Utover det går mye av tiden min til intervjuer, hvor vi jakter etter gode java-utviklere.

Hvorfor valgte du Embriq?
Jeg har en bachelorgrad i informatikk fra NITH, nå kalt Westerdals ACT. Jeg startet min karriere som selger i Eniro i tre år før jeg gikk videre til Experis hvor jeg jobbet med rekruttering av IT-personell og rådgivning. Deretter gikk turen til konsulentselskapet Forse, før jeg fikk et drømmetilbud fra Embriq. Denne stillingen dekket flere av områdene og arbeidsoppgavene jeg hadde jobbet med tidligere, samtidig som jeg fikk nye utfordringer – noe som var midt i blinken for meg!

Jeg synes Embriq var et spennende selskap og det synes jeg fortsatt den dag i dag. De ulike områdene og arbeidsoppgavene man er innom i jobben min er utrolig givende, samtidig var det veldig spennende med en bratt læringskurve i starten!

Hva er den kuleste teknologi-trenden akkurat nå synes du?
Jeg har en Apple Watch 6 som jeg er ganske avhengig av. Det finnes selvsagt både fordeler og ulemper med en sånn duppeditt, for man er jo tilgjengelig hele tiden. Jeg har dog lært meg å skru av varsler, slik at ikke dagene ikke starter med stress og flere uleste e-poster på morgenkvisten. Det kan som regel vente til dagen starter på kontoret, så kan man heller fokusere på å ha en behagelig morgen med enten nyheter eller radio. Det lærte jeg meg ganske tidlig i jobben!

Hva er din favoritt tekno-dings?
Smartklokken min, det er herlig å erstatte mobiltelefonen.

Hva er den beste boken du har lest?
Den beste boken jeg har lest er helt klart “Jeg er Pilegrim” av Terry Hayes. Jeg leser veldig mye bøker og anser meg selv som bokorm. Jeg blir kalt nerd av barna mine når jeg sitter for meg selv og koser meg med en god bok. Jeg er en stor tilhenger av krimbøker og leser det meste innen sjangeren, både svenske, norske og danske. Ellers leser jeg det meste av Kepler. Det gikk i Agatha Christie på barneskolen og Unni Lindel på ungdomsskolen. Den skal tidlig krøkes som god bokorm skal bli!

Har du en favoritt TV-Serie som du vil anbefale til andre?
Jeg ser ikke så mye på serier, men jeg er veldig glad i dokumentarer. Da går det som regel True Crime og krim som fanger interessen min. Jeg ser ofte på kvinneorienterte serier og får gjerne med barna mine på det.

Les om – Consulting, kompetent seniormiljø

Sjekk ut våre bloggartikler hvor flere er skrevet av våre dyktige konsulenter her

Kontaktpersoner

Flere artikler