Hopp til innhold
Skydive Alexander Wilhelmsen - it-konsulent, it-tjenester

Kan du fortelle litt om din jobbhverdag i Embriq?
Jeg startet i Embriq og har nå jobbet her litt over en uke. Min jobb er hovedsakelig å selge konsulenter ut i oppdrag. Jeg kommer også til å jobbe med rekruttering da vi har et mål om å vokse fra 20 til 40 konsulenter over de neste to årene. I tillegg til det, jobber jeg også med å arrangere sosiale og faglige tilstelninger.

Hvorfor valgte du Embriq?
Jeg kjenner godt til Embriq fra en tidligere jobb og fikk et veldig godt inntrykk av dem.  Det ble lagt ut en stilling som jeg bare måtte søke på, og den var jeg så heldig å få. Variasjonen i arbeidsoppgaver og gode kollegaer lager et godt arbeidsmiljø, og jeg tror jeg kommer til å trives veldig godt.

Hva er den kuleste teknologi-trenden akkurat nå synes du?
Det er veldig mye spennende. Jeg synes mye av det Embriq gjør og mulighetene man har med å utnytte data riktig er skikkelig interessant.

Jeg er også veldig fascinert av mobilteknologi og VR-teknologi! Selv har jeg en Oculus Quest 2 og synes den er veldig gøy. Jeg er veldig spent på mulighetene teknologien gir i fremtiden både innenfor jobb og underholdning.

Hva er din favoritt tekno-dings?
Akkurat nå er det mobilen. Har jo hele livet der og det er jo kjempeviktig. Ganske stor krise om jeg mister den. Jobb, fritid og underholdning i samme «dings».

Hva er den beste boken du har lest?
Jeg leser veldig lite bøker. Jeg er ganske utålmodig sjel, så jeg har kanskje ikke den roen til å sette meg ned med en roman. Jeg synes det er veldig interessant med psykologi, så jeg leser litt om det, men har nok ingen favorittbok.

Har du en favoritt TV-Serie som du vil anbefale til andre?
Jeg ser veldig lite på TV også. Det blir som regel nyheter og debattprogrammer, og det synes jeg jo er viktig og interessant å følge med på.

Vitenskapelige programmer, spesielt med romfartsteknologi, synes jeg er skikkelig spennende! Det var veldig kult da de landet den nye roveren på Mars nå nylig, og da de flydde den første helikopterdronen der for noen dager siden.  Jeg må også slå et slag for True Crime, for det ser jeg også en del på.

Kontaktpersoner

Flere artikler