SitooSkybasert POS og Unified Commerce

Resultatoptimalisering gjennom attraktivitet, effektivitet, redusert kapitalbinding og bærekraftsfokus

Dagens forbrukere forventer enhetlig handleopplevelser på tvers av kanaler. Om ikke alle salgskanaler er knyttet sammen i sanntid vil det være utfordrende å skape forventede kundeopplevelser på en kostnadseffektiv måte. Vi opplever at veldig mange retailere ikke lykkes med å innfri disse forventningene.

Ta kontakt med våre eksperter

Sanntidsdata gir lavere klimaavtrykk

Sanntidsdata tilgjengelig på tvers av alle salgskanalene gjør at retailere kan vise, selge og levere alle tilgjengelige produkter hvor som helst, og håndtere returer slik kundene ønsker. Vi tror at mulighetene for å returnere varer som er kjøpt på nett i nærmeste butikk, vil bidra til å redusere klimaavtrykket og gjøre dere mer attraktive for klimabevisste forbrukere.

Med tilgang til samme produkt-, lager-, ordre- og kundeinformasjon overalt i sanntid knyttes butikker og online-salgskanaler sammen til én enhet, noe som vi er sikre på at vil resulterer i en kraftig salgsøkning.

Full kontroll på varebeholdning

Når varebeholdningen fra alle lagersteder inkl. butikkene er tilgjengelig overalt kan varetilgjengeligheten maksimeres og ordre håndteres på en mer kostnadseffektiv måte. Dessuten tilrettelegger dette for å redusere kapital bundet i varelager ved at man i mindre grad har behov for «overkjøp» for å sikre tilgjengelighet pr. kanal. Vi har også tro på at det er klimasmart at varer plukkes, sendes eller hentes fra et lager som ligger så nærme forbruker som mulig.

Bedre kundeopplevelse

Det er viktig å ikke glemme butikkpersonalets betydning for den totale kundeopplevelsen. Med et komplett POS-system vil butikker få mobilitet, kontaktløse betalingsmidler, tilgang til alle lager, 360° visning av kundene, mer produktinformasjon, offline-funksjon, KPI-er, m.m. Og med det kan personalet tilby kundene en enda bedre service.

Hvordan overgå kundenes forventning

I bunn og grunn er det snakk om å overgå kundenes forventninger og krav. Det er viktig å kunne tilby smidig shopping i alt fra produkttilgjengelighet og betalingsmidler til leveranse og returer. Forsterk gjerne opplevelsen med personlige tilbud via sømløs integrasjon med markedsledende CRM-løsninger eller ved å ta i bruk RFID teknologi, Digital Signage eller andre innovative løsninger fra Embriq.

Banebrytende teknologi

Sitoo sin banebrytende teknologi gjør det enkelt og raskt å etablere den plattformen dere trenger for å møte dagens og fremtidens krav og forventinger fra forbrukerne.

Med stor grad av ferdige integrasjoner, én og samme kodebase for alle kunder, standardmaskinvare og et intuitivt grensesnitt tør vi å love en effektiv implementering og rask utrulling.

Med en API-first filosofi, et brukervennlig REST API og en arkitektur utformet for å kommunisere i sanntid med andre systemer, får du en fleksibel og robust plattform bygd for sømløs integrasjon.

Med dynamisk skalerbarhet, automatisk vedlikehold, mindre administrasjon, færre komplekse integrasjoner og oppdateringer som automatisk gjøres tilgjengelig, får du betydelig lavere driftskostnader.

Med kontinuerlig utvikling og jevnlige oppdateringer som er tilgjengelige for alle, samt en fleksibel skybasert plattform, har du alltid tilgang til den nyeste teknologien.