Fremoverlent tjenesteintegrator

Din rådgivende partner på IT-løsninger for Retail.

Et skjema ble skjult fordi det krever informasjonskapsler for statistikk og markedsføring godkjennes for å lastes inn. Vennligst klikk her for å oppdatere dine preferanser for å se skjemaet.

Rådgivende partner innen retail

Ett kontaktpunkt - mange løsninger

De mest suksessfulle retailerne leverer nå sømløse kundeopplevelser på tvers av digitale- og fysiske kanaler. Vi har lang erfaring med både de tekniske løsningene og hvordan retailere kan bruke disse for å øke egen konkurransekraft.

Vi er en fremoverlent tjenesteintegrator, og hjelper deg med å finne de beste løsningene, samtidig som du kan forholde deg til ett kontaktpunkt. 

Kundeopplevelser og driftseffektivitet i fokus

Retail er en bransje i kraftig endring og Covid19 har satt ytterligere press på behovet for innovasjon. Å skape en helhetlig kundeopplevelse på en effektiv og konsistent måte kan være utfordrende med en silobasert teknisk arkitektur og prosesser som ikke henger sammen. En moderne retailer trenger derfor løsninger som er laget med tanke på dagens og morgendagens virkelighet.

Nøkkelen til gode kundeopplevelser

De fleste vil kunne være enige i at det er viktig å ta beslutninger basert på fakta. Samtidig vet vi at få retail-virksomheter driftes optimalt. Vi vet også at de ansatte i butikken er avgjørende for butikkopplevelsen. Det viktigste er kanskje likevel at butikken har de varene kundene ønsker. Kundene forventer å få relevant, konsistent og korrekt informasjon om varene digitalt.

Engasjer kundene dine

Webinaropptak

Er fremtidens butikk selvbetjent?

Webinaret tar for seg fremtidens hybride Retail med fokus på hvordan du kan bygge gode kundeopplevelser og øke omsetningen i din fysiske butikken gjennom effektivisering og automatisering av POS-funksjonen.

Se webinaropptaket her
tittel på webinar og dame som skanner et produkt i en butikk med mobilen

Vi velger de beste partnerne for dine behov

Noen utvalgte partnere
 • Sitoo

  Skybasert POS og Unified Commerce

  Sitoo leverer skybaserte plattformer og kassasystem som gjør Omnichannel til en selvfølge og Unified Commerce til virkelighet. Med enhetlige sanntidsdata på tvers av alle salgskanaler kan detaljhandlere selge og levere alle produkter hvor som helst og håndtere returer overalt.

  Les mer
 • Fygi Technologies

  Mobilbasert selvbetjening – Scan Pay Go

  Fygi Technologies er en leverandør av mobil selvbetjening til detaljhandelen. Fygi har som filosofi å tilby fysiske butikker de samme mulighetene som netthandelen har. Fygi skal være best på innsiktsfull kundedata, køfri handel, sømløse kundereiser og levere de beste løsningene for produktinformasjon og betaling. Med fokus på tyveri, leverer Fygi den mest sofistikerte anti-tyveriløsningen i markedet.

 • Smartsign

  Den smarte plattformen for digital skilting

  Med digital signage er du der folk beveger seg, og du kan kommunisere det som er relevant og interessant akkurat der og da. Smartsign lar deg informere, inspirere og selge til dine kunder via skjermkommunikasjon. Shoppingopplevelsen blir stadig viktigere for butikker, og der kan Smartsign, sammen med Embriq hjelpe din organisasjon å skape unike løsninger som hjelper til med å øke både salget og kundeopplevelsen i butikk. Skjermene kan plasseres hvor du vil, og du styrer dem med noen få enkle tastetrykk.

Relaterte artikler

Kontaktpersoner

 • Svein Cato Winther

  Forretningsrådgiver

  (+47) 905 39 816

  Kontakt meg
 • Stein Rognerud

  Sales Executive

  (+47) 916 26 106

  Kontakt meg
 • Åse Sandvik

  Sales Executive

  (+47) 932 05 429

  Kontakt meg

Et skjema ble skjult fordi det krever informasjonskapsler for statistikk og markedsføring godkjennes for å lastes inn. Vennligst klikk her for å oppdatere dine preferanser for å se skjemaet.

Connected Store

Den tradisjonelle måten å drive butikk på, blir nå kraftig utfordret. Kundene bruker i stadig større grad smarttelefoner og andre tilkoblede enheter på sin handlereise. Fysiske og digitale kanaler flyter mer og mer over i hverandre og flertallet av dagens forbrukere ønsker et samspill mellom det digitale og fysiske butikker når de handler. For å kunne oppfyllelse dagens og fremtidens kundepreferanser når det kommer til digital tilgjengelighet og sømløst samspill mellom kanalene, må digitaliseringen av de fysiske butikkene akselereres.

Bilde av mann som holder en telefon i butikk