Quant SoftwareAccelerate your
data

Dine data - din innsikt

Med Quant Insight endres mulighetsbildet.

Les mer

Markedets mest moderne løsning for effektiv databehandling.

Quant er løsningen for fremtidens energiselskap. Basert på skalerbare skybaserte løsninger, kombinert med analyseverktøy for drift av kommunikasjonsnett og el-nett, er Quant et effektivt verktøy for moderne digitale energiselskap. Quant tilbyr sikker håndtering og bearbeiding av data for et stort antall digitale måleenheter og kombinerer dette med en komplett Elhub-tilpasset integrasjon. Med Quant sikres den digitale fremtiden!

Alta Kraftlag velger Quant Insight

Alta Kraftlag SA har inngått avtale om kjøp av Quant Insight, en markedsledende plattform for analyse av IoT data og målerdata for energiselskap. Quant Insight gir Alta Kraftlag et verktøy som reduserer behandlingstider ved feil i nettet, gir analyseunderlag for proaktivt vedlikehold og bidrar til riktigere beslutninger på fremtidige investeringer.

Les mer

Falkenberg Energi väljer Quant Flow som integrationsplattform

Falkenberg Energi har i dagarna tecknat ett nytt avtal gällande integrationsplattform – Quant Flow. Avtalet innebär att Falkenberg Energi fortsatt kan effektivisera dataflöden och integrationer mellan sina olika system. Lösningen medför även fördelar inför kommande mätarbyten samt for kopplingen till kommande Elmarknadshubb.

Les mer

Effektiv drift

Quant tilbyr avanserte løsninger for effektiv behandling av store volumer smarte måle-data. Automatiserte prosesser sikrer at alle standardoperasjoner gjennomføres uten behov for manuell innmating av data. Bare avvik blir flagget og kategorisert etter prioritert nivå.
Løsningen tilbyr markedets mest avanserte egenskaper for drift av målere, kommunikasjon og tjenester. Et dashbord gir operatører og andre ansatte en omfattende oversikt over systemstatus og krav til intervensjon. Søk-, liste-og kartfunksjonalitet gir en fullstendig oversikt over driftsmiljøet.

Analyse og rapportering

Quant samler inn, validerer og behandler data fra en rekke kilder. Nøkkelanalyser for operatører, ledelsen og andre interessenter vises på et moderne dashbord som støtter både daglige og periodiske oppgaver. Quant har en avansert spørrefunksjonalitet, et brukergrensesnitt som er tilpasset hovedområder i energisektoren og en avansert rapporteringsmodul som tilbyr både standardrapporter og mulighet for tilpasset informasjon.

Databehandling

Quant tilbyr avanserte og kraftige databehandlingsløsninger som kan håndtere innsamlet data fra ulike kilder og teknologier. Innkomne data behandles i henhold til spesifikke behov, med full VEE-støtte i henhold til den norske Elhub-spesifikasjonen. Dataene er tilgjengelige både på Quants dashbord og via fleksibel, moderne integrasjon som fungerer sammen med forretningssystemer som CIS. Løsningen er laget med tanke på flerbruk og kan behandle data målt fra ulike kilder, til ulik bruk.

Integrasjon og interoperabilitet

Quant er laget for å operere i et moderne, oppdatert miljø, og integrasjoner håndteres på en svært skalerbar og interoperabel måte av en egen modul kalt Quant Flow. Hovedområder for Quant Flow er blant annet integrasjon, sertifiserte Elhub-integrasjoner og integrasjoner med sentrale forretningssystemer som kundeinformasjonssystemer (CIS) og jobbordresystemer (WOMS).

Kontaktpersoner