Hopp til innhold

Intensiverer satsingen

– Vi er allerede leverandør av kritiske it-tjenester til retailere med totalt ca 1800 butikker i Norden fordelt på elektronikk, sport, tekstil og optikk forteller Renè Eriksen, Direktør Operations i Rejlers Embriq. Nå intensiverer vi satsingen på Retail, og fremover vil vi jakte en markedsledende posisjon i rollen som systemintegrator for bransjen, forteller han.

Forsterker laget

– Som en del av satsningen på Retail forsterker vi laget forteller Eriksen. Svein Cato Winther er nå ansatt som forretningsutvikler med hovedfokus på utvikling av Retail-konseptene. – Jeg gleder meg til å gi meg i kast med dette, det skjer utrolig mye spennende i bransjen nå. Fremtidens vinnere innen Retail er de som klarer å tilby sømløse relevante kundeopplevelser, produsert dynamisk, kostnadseffektivt og med lav risiko. sier han. Winther kommer til stillingen fra rollen som IT-Direktør i Gresvig og har totalt 18 års fartstid i bransjen.

Connected Store

Connected Store er en viktig del av Rejlers Embriq sin satsing mot Retail-sektoren. Konseptet skaper trygghet for kundene i forhold til at hele den distribuerte infrastrukturen, fra de digitale kontaktpunktene i butikk til datarommet, overvåkes og fungerer. Slik kan ny teknologi introduseres i butikkene og andre steder i verdikjeden med minimal risiko. Gevinstene hentes gjennom eksempelvis bedre kundeopplevelser, mer innsikt, høyere effektivitet, mindre svinn og optimal varetilgjengelighet, forklarer Winther.

Systemintegrator

Retail-sektoren står ovenfor fantastiske muligheter hvor de siste årenes digitale drømmer nå kan konverteres til fungerende løsninger. Som systemintegrator vil vi sørge for at alt sammen virker og vi vil tilby konsepter i grensesnittet mellom digitale kundeflater, de fysiske butikkene og butikkjedens kunder avslutter Winther.

Flere artikler