Retail Fremoverlent tjenesteintegrator

Fremtidens fysiske butikk er digitalisert og tilkoblet nettet

Kundeopplevelser og driftseffektivitet i fokus

Retail er en bransje i kraftig endring og Covid19 har satt ytterligere press på behovet for innovasjon. Kundene forventer et sømløst og enhetlig samspill mellom digitale og fysiske kanaler. Å skape dette på en effektiv og konsistent måte kan være utfordrende med en silobasert teknisk arkitektur og prosesser som ikke henger sammen. En moderne retailer trenger derfor løsninger som er laget med tanke på dagens og morgendagens virkelighet.

Connected Store

Den tradisjonelle måten å drive butikk på, blir nå kraftig utfordret. Kundene bruker i stadig større grad smarttelefoner og andre tilkoblede enheter på sin handlereise. Fysiske og digitale kanaler flyter mer og mer over i hverandre og flertallet av dagens forbrukere ønsker et samspill mellom det digitale og fysiske butikker når de handler. For å kunne oppfyllelse dagens og fremtidens kundepreferanser når det kommer til digital tilgjengelighet og sømløst samspill mellom kanalene, må digitaliseringen av de fysiske butikkene akselereres.

Store Network Services

Et intelligent og skalerbart nettverk vil være fundamentet for fremtidens tilkoblede butikker. Nye digitale tjenester skal kunne implementeres med minimal teknisk forstyrrelse og uten at det skal være nødvendig å revurdere hele nettverksdesignet i butikken. Få vet hva fremtiden vil bringe, derfor anbefaler vi våre kunder å anskaffe kablet- og trådløst nettverk med fleksible grensesnittalternativer, som en tjeneste. Kontakt oss for mer informasjon.

Vår blogg om teknologi

Vi holder oss hele tiden oppdatert på de siste nyhetene og de heteste trendene innenfor bransjen og ønsker å dele innsikt og egne meninger med deg. Vårt hovedfokus er rettet mot deg som driver fysiske butikker.

Les mer

Kontaktpersoner

 • Svein Cato Winther

  Advisor & Business Development Manager

  (+47) 905 39 816

  Kontakt meg
 • Stein Rognerud

  Customer Success Manager

  (+47) 916 26 106

  Kontakt meg