Connected StoreFremtidens butikk

Fremtidens fysiske butikk er digitalisert og tilkoblet nettet

Sømløst samspill

Den tradisjonelle måten å drive butikk på, blir nå kraftig utfordret. Kundene bruker i stadig større grad smarttelefoner og andre tilkoblede enheter på sin handlereise. Fysiske og digitale kanaler flyter mer og mer over i hverandre og flertallet av dagens forbrukere ønsker et samspill mellom det digitale og fysiske butikker når de handler. For å kunne oppfyllelse dagens og fremtidens kundepreferanser når det kommer til digital tilgjengelighet og sømløst samspill mellom kanalene, må digitaliseringen av de fysiske butikkene akselereres.

Store Network Services

Et intelligent og skalerbart nettverk vil være fundamentet for fremtidens tilkoblede butikker. Nye digitale tjenester skal kunne implementeres med minimal teknisk forstyrrelse og uten at det skal være nødvendig å revurdere hele nettverksdesignet i butikken. Få vet hva fremtiden vil bringe, derfor anbefaler vi våre kunder å anskaffe kablet- og trådløst nettverk med fleksible grensesnittalternativer, som en tjeneste. Kontakt oss for mer informasjon.

Emerging Tech Trends

Vi holder oss hele tiden oppdatert på de siste nyhetene og de heteste trendene innenfor bransjen og ønsker å dele innsikt og egne meninger med deg. Vårt hovedfokus er rettet mot deg som driver fysiske butikker.

Les mer

Kontaktpersoner