Hopp til innhold

Hvorfor Quant Core SaaS?
Overgangen til Quant Core på AWS gir Lnett mer enn bare økt fleksibilitet. Det sikrer også raskere oppdateringer, forbedret responstid under høye belastninger og førsteklasses sikkerhetsfunksjoner. Med denne innovasjonen posisjonerer Lnett seg ikke bare for nåtidens behov, men også for fremtidens utfordringer.

«Vi visste at vi måtte vokse ut av vår tidligere infrastruktur, over til noe mer effektivt. Å gå over til skytjenesten Quant Core SaaS, føltes som det mest naturlige og sikre steget.», understreker Hans Bø, Leder for Datakvalitet og Informasjonssikkerhet i Lnett.

Fra flere til kun én leverandør
Lnett har valgt Embriq’s skytjenester for mer enn bare Quant Core SaaS. Sammen med produkter som Quant Flow og Quant Insight, oppnår de en integrert overvåkning og kontroll over deres strømnett. Dette samspillet av verktøy leverer dyp dataanalyse og innsikt, som bidrar til maksimert driftseffektivitet. Denne løsningen gjør at Lnett kun forholder seg til én leverandør, fremfor flere.

«Vår erfaring med Embriq-produktene har bekreftet at de fungerer sømløst sammen, og vi er trygge på at Quant Core SaaS vil supplere dette økosystemet perfekt.» Avslutter Bø.

Om Lnett
Lnett er et nettselskap i Lyse-konsernet i Sør-Rogaland med rundt 160.000 kunder. De har ansvaret for regionalnettet fra Hjelmeland i nord til Eigersund i sør, samt distribusjonsnettet i ni kommuner. Les mer om Lnett her

Kontaktpersoner
Hans Bø
Leder for Datakvalitet og Informasjonssikkerhet i Lnett
hans.bo@l-nett.no

Om Embriq
Embriq er en ledende leverandør av avansert IT-drift, programvare, industriell IoT-teknologi og konsulenttjenester. Vi leverer løsninger som hjelper komplekse og transaksjonsintensive virksomheter med å optimalisere sin konkurransekraft, innen bransjer som eksempelvis Energi, Industri og Retail. Embriq har ca 220 ansatte og leverer tjenester i Norge og Sverige.

Er din organisasjon klar for å utforske fordelene ved å migrere til en skytjeneste som Quant Core SaaS? Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg!

Kontaktpersoner

Flere artikler