Quant CoreSaaS

Quant Core SaaS – Banebrytende skybasert løsning for innsamling, kvalitetssikring og verdiøkning av måledata

Quant Core SaaS er den mest avanserte programvaren vi noensinne har utviklet og er en verdensledende løsning for innsamling, kvalitetssikring og verdiøkning av store mengder måledata.

Quant Core SaaS gir deg muskler for industriell innovasjon og skalerbarhet som bare er mulig gjennom moderne skyløsninger.

Fordeler med Quant Core skybasert SaaS

Her er noen av fordelene du får ved at Quant Core har blitt skybasert SaaS:

 • Raskere innovasjon
 • Høy skalerbarhet
 • Kostnadsbesparende
 • Høyt sikkerhetsnivå
 • Fleksibel løsning som er klar til å møte voksende marked

Med Quant Core SaaS står vi klare til å hjelpe deg å møte et voksende marked med et høyere og strenger krav til håndtering av måledata. Vi sørger for full kontroll, sikkerhet og gode prosesser rundt håndteringen av måledata.

Et skjema ble skjult fordi det krever informasjonskapsler for statistikk og markedsføring godkjennes for å lastes inn. Vennligst klikk her for å oppdatere dine preferanser for å se skjemaet.

Raskere innovasjon

Du vil få tilgang til endringer og oppdateringer som blir gjort i tjenesten mye hyppigere enn før, samtidig vil du også oppleve at kundetilpasninger går raskere. Generelt får du en oppdatert løsning som kontinuerlig tilpasser seg dine behov. Når vi oppgraderer noe i tjenesten for en kunde vil dette bli tilgjengelig for alle andre kunder, og med den stordriftsfordelen vil du få oppleve en stor verdi.

Høy skalerbarhet

Løsningen skaleres i stor grad automatisk avhengig av de ressurser som det er behov for. Det er enkelt og raskt om du ønsker å gjøre endringer, ta i bruk nye moduler eller gi nye tilganger til personer som har behov for å bruke tjenesten. Du slipper å bruke tid på å lage bestillinger, lange dialoger frem og tilbake med leverandører, testing, lange og dyre implementeringsprosjekter eller nye dyre installasjoner.

Kostandsbesparende

Unngå å utvikle egne dyre programvarer, bruke penger på ekstra maskinvare eller personell for vedlikehold av dine systemer. Her får du en helhetlig løsning, og trenger ikke å forholde deg til en driftsleverandør. Med raskere innovasjon og en modulbasert tjeneste betaler du kun for det du faktisk bruker og har behov for.

I tillegg har du mulighet til å gjøre opp- eller nedskalering i forhold til dine behov. Innovasjon, oppdateringer og endringer som blir gjort kommer alle til fordel, og med en kostnadseffektiv løsning hvor også kostnadene deles på flere, vil du spare mye på å komme i gang med Quant Core skybasert SaaS.

Høyt sikkerhetsnivå

Løsningen er implementert med svært høyt sikkerhetsnivå. Teknisk sikkerhet støttes av en organisasjon med lang erfaring i drift av forretningskritiske applikasjoner. Embriq sørger i tillegg for at alle lover, regler og reguleringer følges, slik at våre kunder trygt kan fokusere på nytten i bruk av applikasjonen.

Fleksibel løsning

Løsningen er tilgjengelig for alle mulige varianter av avansert måling av forbruk, både små og store selskaper. Med svært skalerbar teknologi, slipper du å betale for unødvendige ressurser. Høy grad av tilpasningsdyktighet og en god integrasjonsarkitektur gir også en løsning for fremtiden, i din digitaliserte utvikling.

Hvem er Quant Core skybasert SaaS for?

Quant Core er en løsning for alle selskaper som jobber med avansert måling av forbruk, enten det er elektriske målere, fjernvarme, kjøling, gass eller vann. Løsningen har et globalt nedslagsfelt, og kan med små justeringer tilbys til alle verdens land eller type selskaper som jobber med avansert måling.

Quant Core SaaS er en tjeneste for effektiv innsamling & bearbeiding av store mengder måler data, samt et driftsverktøy  som sørger for høy kvalitet på innsamling. Løsningen gir stor verdi for det fremtidige digitale selskapet.

Nyheter og artikler

Data is everywhere

Quant Software

Quant er programvare for fremtidens energiselskap, og løser avanserte behov innen hovedområdene Målerdatainnsamling, målerdatabehandling, Integrasjon og Analyse.

Les mer her

Kontaktpersoner

 • Jeanette Bratli

  Salgsdirektør, Services & Software NO

  (+47) 938 01 510

  Kontakt meg
 • Christl Karoline Ellingsen

  ‪Sales Executive, Services & Software

  (+47) 986 13 488

  Kontakt meg

Et skjema ble skjult fordi det krever informasjonskapsler for statistikk og markedsføring godkjennes for å lastes inn. Vennligst klikk her for å oppdatere dine preferanser for å se skjemaet.