FjernvarmeFull oversikt over dine energidata!

Mindre energitap og bedre drift!

Embriq tilbyr en innovativ produktportefølje for innsamling og håndtering av fjernvarmedata, som hjelper deg å redusere kostnader, minimere energitap og optimalisere driften. Med våre løsninger får du en helhetlig oversikt, forenklet feilsøking og økt effektivitet. Oppdag hvordan våre løsninger kan bidra til et mer kostnadsbesparende og effektivt fjernvarmesystem.

Lyse Neo velger Quant fra Embriq til innsamling og bearbeiding av målerdata for fjernvarme

Lyse Neo har inngått avtale med Embriq om leveranse av Quant til innsamling og bearbeiding av målerdata for fjernvarme. Lyse Neo bygger og drifter et stort fjernvarmenett i Rogaland hvor over 5000 kommunale bygg, næringsbygg og private husholdninger vil forsynes med miljøvennlig og bærekraftig oppvarming.

Les mer

En plattform som løser alt!

 • Oversikt og feilsøking

  Få en helhetlig oversikt over fjernvarmenettet ved å samle struktur- og måledata i ett system. Du får bedre kontroll på temperaturer og trykk, noe som gjør det enklere å identifisere lekkasjer eller andre feil. Med tilgang til historiske data kan du også se trender, og lettere feilsøke avvik. Kartfunksjonen gir deg også en visuell oversikt over nettets tilstand, noe som forenkler både overvåking og vedlikehold.

 • Effektiv alarmhåndtering og avvikskontroll

  Gjennom automatisering og varslinger forbedres håndteringen av alarmer og hendelser. Dette gjør det enklere å oppdage og utbedre små lekkasjer før de utvikler seg til større problemer. Ved å samle all data i ett system, kan du raskt identifisere anlegg som avviker fra normen. Dette gir mulighet for å handle proaktivt, noe som reduserer kostnader knyttet til feil, samt sikrer deg en mer stabil drift.

 • Synergier og dataintegrasjon

  Ved å håndtere alle dine fjernvarmedata i samme system får du synergier som forbedrer oppfølgingen av eventuelle feil og avvik. Våre systemer tilbyr også ferdige spørsmålsoppsett, tilpassede parametere og enkel tilgang til historiske data. Dette fører til smartere vedlikeholds- og investeringsbeslutninger.

Ønsker du å vite mer?

Ta kontakt for en uforpliktende samtale om hvordan våre IT-løsninger optimaliserer og effektiviserer dine fjernvarmesystemer.

Et skjema ble skjult fordi det krever informasjonskapsler for statistikk og markedsføring godkjennes for å lastes inn. Vennligst klikk her for å oppdatere dine preferanser for å se skjemaet.

Kundecaser og bloggartikler

Data is everywhere

Quant Software

Quant er programvaren for fremtidens energiselskap, som løser dine avanserte behov innen hovedområdene: 

 • Målerdatainnsamling 
 • Målerdatabehandling 
 • Integrasjon 
 • Analyse 
Les mer her

Kontaktpersoner

 • Myselie Nguyen

  Sales Executive, Services & Software

  (+47) 936 75 305

  Kontakt meg
 • Jeanette Bratli

  Salgsdirektør, Services & Software NO

  (+47) 938 01 510

  Kontakt meg

Et skjema ble skjult fordi det krever informasjonskapsler for statistikk og markedsføring godkjennes for å lastes inn. Vennligst klikk her for å oppdatere dine preferanser for å se skjemaet.