Hopp til innhold

Trives med å løse IT-problemer
I rollen som Head of Hybrid Operations møter Alexander på komplekse IT-problemer daglig. Med ansvar for IT-drift og overvåking av systemer for produktene som Embriq leverer, krever det en omfattende teknisk forståelse og et øye for detaljer for at skal gå etter planen. Sammen med andre ledere i avdelingen, arbeider Alexander med å overvåke infrastrukturen for å forutse og løse potensielle IT-problemer, før de påvirker kundene eller interne operasjoner.

En av Alexanders viktigste arbeidsoppgaver er å definere og forbedre kunnskapsbasen for Service Desk. Han trives også med å jobbe tett med ledere for andre avdelinger i Embriq. Alexander forteller om en hverdag med stor variasjon i arbeidsoppgaver, noe som er det han trives aller best med.

«I Embriq har de høy grad av tillit til ansatte»
Da Alexander først kom til Embriq, var han forberedt på en streng og kontrollert jobbhverdag, som han har opplevd hos andre selskap i bransjen. Til hans overraskelse, fant han et miljø hvor tillit er en av de grunnleggende verdiene.

«I Embriq har de høy tillit til ansatte, det merket jeg fra start og det gjelder fremdeles. Det er en av hovedgrunnene til at jeg har valgt å bli værende i 13 år», forteller Alexander  .

Med denne tilliten, var det lett for Alexander å føle seg mer motivert og selvsikker til å si ja til nye stillinger, som han har blitt tilbudt underveis i sin karriere i Embriq.

En reise gjennom spennende roller
Hans karrierereise begynte først med å håndtere kundeproblemer ved Service Desk, deretter ble hans. Videre gjennom høyt engasjement og god innsats, fikk han rollen som Change Manager, hvor han beskriver en balanse mellom å løse tekniske behov og utvikle forretningsstrategi. Senere fikk han mer teknisk ansvar for en av våre kunder som Technical Account Manager.

Mulighetene som Alexander har blitt tilbudt underveis, har vært en viktig grunn for hans faglig og profesjonelle utvikling her i Embriq. Alexander har jobbet med flere prosjekter som har vært læringsrike, samtidig som det har løftet Embriq sine standarder innen IT-sikkerhet. Opplevelsen av å kunne skape noe som gjør en forskjell, er en av mange grunner til hvorfor han opplever at Embriq gir meningsfulle utfordringer og støtter sine ansatte i deres utvikling.

Råd for karrierevekst
Når det gjelder å gi råd til andre som ønsker å vokse i sin karriere, fremhever Alexander viktigheten av å være proaktiv, søke utfordringer og være åpen for læring. Han anbefaler å gripe nye muligheter og se utfordringer som en sjanse til å utvikle seg. Å holde seg åpen for nye læringsmuligheter er helt essensielt for å lykkes i en raskt utviklende IT-bransje.

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe med folka i Embriq? Les om våre eksperter People Stories

Kontaktpersoner

Flere artikler