Quant Insight moduloversikt

Data is everywhere

Quant Insight

Få full oversikt over distribusjonsnett basert på dine egne data. Det betyr mer effektiv nettdrift og bedre underlag for fremtidige investeringer. Gjennom en rekke funksjoner, omgjør Quant Insight bedriftens data til verdifull innsikt.

Vårt mål er å ha konkurransedyktige produkter og derfor er Quant Insight i konstant utvikling i henhold til markedes behov og våre kunders ønske.

Les mer om Quant Insight

Ny modul i Quant Insight

Scenarioanalyse

Ta i bruk Scenarioanalyse som et verktøy i din nettplanlegging. Lag simuleringer for å se på ulike scenarioer for å beregne last på krets. Planlegg fremtidens nett i dag!

Les mer om Scenarioanalyse

Embriq - Making data key to outstanding value creation

Hvem er Embriq?

Embriq er et norskt IT-selskap som er en ledende leverandør av avansert IT-drift, programvare, industriell IoT-teknologi og konsulenttjenester. Vi er cirka 220 dedikerte ansatte som betjener kunder i hele Norden – kunder som alle leverer samfunnskritiske tjenester.

Vi jobber hardt for å realisere visjonen vår: Making data key to outstanding value creation.

Det gjør vi ved å levere IT- løsninger som hjelper komplekse og transaksjonsintensive virksomheter innen bransjene energi, retail og industrials med å optimalisere sin konkurransekraft, med fokus på bærekraft og innovasjon.

Se våre tidligere webinarer

Vi har holdt flere ulike webinarer innen energi, retail og IT-bransjen. Her får du mulighet til å se alle våre webinarer gratis når det skulle passe deg.

Se webinaropptak
Mockup webinarer

Kontaktperson

 • Jeanette Bratli

  Salgsdirektør, Services & Software NO

  (+47) 938 01 510

  Kontakt meg
 • Christl Karoline Ellingsen

  ‪Sales Executive, Services & Software

  (+47) 986 13 488

  Kontakt meg
 • David Westerlund

  Heads of Research and Business Development

  (+46) 702 09 61 22

  Kontakt meg

Et skjema ble skjult fordi det krever informasjonskapsler for statistikk og markedsføring godkjennes for å lastes inn. Vennligst klikk her for å oppdatere dine preferanser for å se skjemaet.