Hopp til innhold

Hvorfor valgte du Embriq?
I mine yngre år har jeg jobbet som elektriker og energimontør, og har to fagbrev. Etter nesten åtte år som elektriker startet jeg i Hålogaland Kraft Nett som energimontør, før det åpnet seg en rolle som ressursstyrer. Her benyttet jeg Powercatch når jeg jobbet ute i felt, og når jeg satt inne på kontoret som ressursstyrer. Jeg har på bakgrunn av dette lang erfaring med plattformen. Etter 10 år i Kraftbransjen følte jeg det var på tide å prøve noe nytt i et helt annet fag, så da tok jeg steget over til Embriq (før: Resight). Her kunne jeg jobbe mer praktisk med plattformen, som jeg har benyttet meg av siden dag én. Nå sitter jeg på andre siden, og gjør de endringene jeg selv vet montører og arbeidere ute i felt ønsker, av funksjoner og forbedringer.

Hva er det beste med jobben din?
Det beste må være at dagene aldri er like. Det kan være førstelinje-support, til demo eller feilretting. Jeg lærer hele tiden noe nytt, og bruker dette for videre opplæring.

Hvordan er en typisk arbeidsuke for deg?
En typisk uke for meg er både høyt og lavt. Det går alt ifra konfigurasjoner, opplæring/demoer og testing, samt bistand og veiledning internt. Siden jeg har lang operativ erfaring med å bruke Powercatch som et viktig arbeidsverktøy i felt, så jobber jeg mye med å veilede kunder og brukere, på hvordan de kan benytte systemet på en best mulig måte.

Hva liker du å gjøre på fritiden?
Jeg liker veldig mange ting, men en av mine store lidenskaper er å fiske. Er vel over middels interessert. Om vinteren går det i alt fra kiting, fjellski til isfisking. Gjerne i kombinasjon.

Har du en fun fact om deg selv som få vet om?
Jeg har en fortid som breakdancer, og deltok på UKM tidlig på 2000-tallet, og gikk helt til landsmønstringen. Jeg har også vært i Rotterdam og opptrådt.

Hvis du sto fast i en heis, hvem ville du stått fast med og hvorfor?
Det måtte bli Neteland-brødrene, da kunne jeg snakket om laks og fisk, og om hvordan man kan bidra til bedre forvaltning av norske lakseelver.

Har du et spesielt godt minne fra arbeidsplassen?
Kan ikke si jeg kommer på et spesielt minne, men det er et godt miljø på jobb. Vi spiser is på takterrassen når sola skinner, sosiale arrangement etter arbeidstid, og flere av oss spiller discgolf. Uten tvil trivelige kollega å møte hver dag

Hvilken YouTube-video beskriver deg best og hvorfor?
Denne video beskriver en del av min interesse for laksen.

Vil du også tilhøre det fantastiske teamet på Embriq?
Det er alltid plass til flere dyktige kolleger som ønsker å hjelpe oss med å nå vår visjon: Å gjøre data nøkkelen til å forstå verdiskaping. Hos Embriq har du stor mulighet til å vokse fordi vi er et innovativt selskap som gjerne støtter våre ansattes faglige ambisjoner ved å fremme utvikling.

Les mer om en karriere i Embriq her

Kontaktpersoner

Flere artikler