Hopp til innhold

Kan du fortelle litt om din jobbhverdag i Embriq?
Jeg er teamleder for servicedesk i Halden – support er topp! Det går ut på å lede et veldig godt team på support, og det storkoser jeg meg med hver dag! Jeg er jo en menneskeperson, så å jobbe i en sånn jobb der jeg får møte og prate med nye folk hver dag er helt gull!

Hvorfor valgte du Embriq?
IT-bransjen er først og fremst veldig spennende. I disse tider er ingenting sikkert eller usikkert. Bortsett fra hotellbransjen. Den er det veldig usikker, men hos Embriq føler jeg at jeg kan vokse meg eldre og kose meg! Jeg vil også legge til at jeg ikke hadde en utdanning i IT, men heller i reiseliv. IT og duppedingser har bare vært veldig interessant for meg i mange år. Man kan på en måte si at jeg er selvlært IT-dame.

Hva er den kuleste teknologi-trenden akkurat nå synes du?
Det er veldig mye snakk om miljøet og ta vare på kloden. Vi er veldig på sporet av det i Embriq. For eksempel i energidelen av Embriq. Der bruker vi jo IT for et mer bærekraftig Norge. Da kan jeg jobbe med noe jeg er skikkelig stolt av!

Hva er din favoritt tekno-dings?
Nå har jeg jobbet i telekommunikasjon så jeg er ganske så sær på mobil, men mobilen min er nok den aller største favoritten. Jeg har ikke noen iPad og slike ting, og jeg er virkelig ingen Apple-dame, selv om jeg kanskje har myknet litt opp på den biten da!

Hva er den beste boken du har lest?
Jeg fikk faktisk en bok til jul som er ”meant for me”. Den heter ”Drit i det” og handler om hvordan man skal bruke tiden sin riktig. Sarah Knight er forfatteren og har gjort en skikkelig god jobb med den boka! Den er veldig morsom. Ellers så er jeg veldig girly og det reflekteres nok i smaken min på bøker også.

Har du en favoritt TV-Serie som du vil anbefale til andre?
Jeg er veldig fan av The Handmaid’s Tale og The Good Doctor! De treffer meg midt i hjertet! Alle burde se dem!

Kontaktpersoner

Flere artikler