Hopp til innhold
På plass ved trafobygget.

Mer effektiv og optimal energileveranse

Gjennom denne avtalen, har Nordkraft Industrinett sikret seg tilgang til løsninger som Quant Core SaaS, Quant Collect og Quant Flow, som er utviklet for å forbedre effektiviteten for deres leveranse av strøm.

«Vårt samarbeid med Embriq åpner for nye muligheter til å drive en mer effektiv og optimal drift, spesielt i forhold til energileveranse til industrielle kunder,» uttaler daglig leder Tony Molund fra Nordkraft Industrinett.  

Med tilgang til Embriq sine løsninger, kan kundene til Nordkraft Industrinett forvente en mer stabil og effektiv strømforsyning. Dette betyr færre avbrudd og raskere respons. 

Støtte fra bransjekolleger

Noranett, et søsterselskap til Nordkraft Industrinett og langvarig partner av Embriq siden 2012, har fungert som en viktig referanse i beslutningsprosessen. 

«Embriq har alltid vært fremoverlent og ivrig etter å utforske nye muligheter. Deres tilnærming har gjort oss i stand til å jobbe tettere sammen og skape verdifulle løsninger for både Noranett og Nordkraft Industrinett», forteller seksjonsleder Stian Eklund fra Noranett.

Om Nordkraft

Nordkraft ble etablert i 1910, og har dedikert seg til utvikling, produksjon og distribusjon av fornybar energi. Med en omsetning på omtrent en milliard NOK, har de om lag 260 medarbeidere spredt over regionen, inkludert avdelingskontorer i Grovfjord, Ballangen, Stokmarknes og Risøyhamn.

Les mer om Nordkraft Industrinett her.

Kontaktpersoner

Flere artikler