Don't do strange things
- do the right thing with us

#techforgreen

Vi lever i dag i en heldigital verden og helt sentralt i det grønne skiftet står teknologi og digitalisering.

Gjennom digitale plattformer, hybride løsninger og innovativ teknologi, leverer vi forretningskritiske tjenester som gjør at våre kunder kan optimere sin konkurransekraft gjennom bærekraftig bruk av IT.

Faglig utvikling
midt i det grønne skiftet

 • Hvorfor jobbe i Embriq?

  «Embriq er et selskap i kraftig vekst som innebærer mange muligheter. Vi skal utvikle mange nye smarte og attraktive løsninger som bidrar til økt bærekraft for våre kunder.

  Jeg føler meg derfor veldig trygg med påstanden om at Embriq er ett av de beste stedene å være akkurat nå!

  Her er det muligheter, både faglig og karrieremessig. Vil du bruke kompetansen din på noe meningsfylt, og fordype deg til å bli ekspert innen ditt fagområde så kan du det – eller du kan sikte på lederrollen og nye ansvarsområder.»

  – Thomas Pettersen, CEO

 • Hva kan vi tilby?
  • Stor mulighet for faglig utvikling midt i det grønne skiftet
  • Spennende kunder og bransjer i vekst
  • Innovativt miljø og stor påvirkningskraft
  • Faglige og sosiale happenings
  • Årlige toppturer: ski på vinteren og til fots på høsten
  • Oslos kuleste (?) kontorlokaler i Barcode, og stor fleksibilitet på hvor du arbeider
  • Fantastisk kantine med stort og variert utvalg
En gjeng på topptur med snødekte fjell bak

Hva kan du jobbe med?

Som utvikler i Embriq kan du jobbe både inhouse og som konsulent ute hos kunder. Inhouse kan du jobbe som utvikler på vår egen softwareplattform Quant som har betydelig markedsposisjon innen energibransjen. Det handler om å skape verdier av alle dataene som nå er tilgjengelig for energiselskapene og gjennom det bidra til bærekraftig digitalisering og modernisering av en relativt konservativ bransje – som spiller en nøkkelrolle i det grønne skiftet. Vi tilbyr sterkt fagmiljø, høy grad av fleksibilitet og muligheten til å jobbe med den råeste plattformteknologien.

Som konsulent i Embriq har du stor frihet til å selv velge hvilke kunder du vil jobbe med. Vi vokser raskt og trenger deg som ønsker å være med å bygge fremtidens råeste utviklermiljø. Du har med deg ekspertise og erfaringer, du er genuint opptatt av teknologi og bærekraftige digitale løsninger og du elsker nye tøffe utfordringer.

Ta kontakt for en uformell kaffeprat

Advisory & Solutions er vår nye satsning innenfor IT Managed Services. Dette er våre rådgivende konsulenter som hjelper kundene våre med å bygge de beste hybride løsningene som spisser kundens konkurransekraft ved bruk av bærekraftig IT. Til denne avdelingen søker vi Forretningsrådgivere, Løsningsarkitekter og Senior konsulenter som trigges av å jobbe på lag med kunden og ønsker et sterkt fagmiljø å sparre med for å lage magiske kundereiser basert på Microsoft Public Cloud, Embriq Private Cloud og kundens egne datasentre.

Ta kontakt for en uformell kaffeprat

Trives du med å jobbe i kulissene og sørge for at store utfordringer og problemer ikke oppstår hos våre kunder? Vi jobber med kontinuerlig drift og overvåking av kundens miljøer slik at vi kan løse problemene før de når kunden. Her får du jobbe med leveranse, drift og support av komplekse IT-miljøer på 2 og 3-linje nivå. Du vil spille en viktig rolle, involveres og være en premissgiver i vår tjenesteleveranse sammen med ditt team.

Ta kontakt for en uformell kaffeprat

Vårt løsningssenter er første kontaktpunkt for alle våre kunder og løser en mengde utfordringer hver eneste dag. Med et bredt spekter av kunder innen flere ulike området kan vi tilby en spennende oppgaver, og her vil du inngå i et sosialt og faglig sterkt miljø som på tvers av avdelinger løser de utfordringer kundene våre måtte stå ovenfor. Solution Center er perfekt for deg som ønsker en god bredde og variasjon i teknologi og arbeidsoppgaver!

Ta kontakt for en uformell kaffeprat

#techforgreen og vår samfunnsrolle

Vi er opptatt av vår rolle i det norske og internasjonale samfunnet. For å bidra til at Norge skal nå sine klimamålsetninger, jobber vi aktivt med fem av FNs bærekraftsmål, der vi mener vi kan utgjøre en forskjell.

Les mer om bærekraft
People stories, it-konsulenter, utviklere, java utviklere

People stories

Stock photo to damer som snakker

Våre verdier

Våre ledere

Finner du ikke stillingen din overfor?

Meld din interesse her, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat.

Meld interesse