WebinaropptakEr fremtidens butikk selvbetjent?

Et skjema ble skjult fordi det krever informasjonskapsler for statistikk og markedsføring godkjennes for å lastes inn. Vennligst klikk her for å oppdatere dine preferanser for å se skjemaet.

Hvordan øke omsetningen og bygge gode kundeopplevelser med scan-pay-go?

Webinaret tar for seg fremtidens hybride Retail med fokus på hvordan man kan bygge gode kundeopplevelser og øke omsetningen i den fysiske butikken gjennom effektivisering og automatisering av POS-funksjonen.

Moderne selvbetjeningsløsninger gir helt nye muligheter for å bygge gode og effektive kundeopplevelser hvor kunden selv finner og betaler for varene.

Embriq sin partner Fygi Technologies vil presentere sitt scan-pay-go konsept. Med Fygi i butikk har kundene anledning til å være 100% selvbetjent eller benytte seg av betjeningen etter eget ønske. Scan-pay-go aktiveres på kundens mobil og blir til en bring-your-own-device POS tjeneste, i tillegg kan kundene finne informasjon om butikkens varer eller be om hjelp. Fysiske butikker vil være en del av fremtidens handel, selvbetjeningsløsninger skaper mange muligheter, men også noen utfordringer, f.eks tyveri. Fygi jobber aktivt med anti-tyveri løsninger, butikkene kan selv velge grad av tyverikontroll for en sikker og effektiv tjeneste.

Foredragsholdere

Profilbilde av Åse

Åse Sandvik, Sales Executive, Embriq AS

Åse har jobbet i IT-bransjen i mange år, og har lang erfaring med løsningssalg og tjenestesalg både direkte og indirekte, samt god erfaring med driftsorganisasjoner. Hun har også flere års ledererfaring. Hun er levende opptatt av å gi kunder og partnere en god opplevelse og et samarbeid de opplever som verdifullt. Gjennom god dialog og gjensidig forståelse legges grunnlaget for godt samarbeid og gode resultater, og det viktigste fornøyde kunder.

Profilbilde av Madeleine

Madeleine Østeby, VP Channel Sales, Fygi Technologies

Madeleine er partneransvarlig i Fygi Technologies og leder salgsarbeidet gjennom partnere. Hun har arbeidet med tech, fintech og finans, siden 2019 har hun jobbet med forretningsutvikling og salg av nye løsninger. Madeleine er opptatt av at nye tjenester skal bringe verdi til alle involverte som kunde, butikk, partner og Fygi.

Fremoverlent tjenesteintegrator

Din rådgivende partner på IT-løsninger for Retail. Vi er en fremoverlent tjenesteintegrator, og hjelper deg med å finne de beste løsningene, samtidig som du kan forholde deg til ett kontaktpunkt.

Les mer om retail
Engasjer kundene dine