Hopp til innhold
partnere

Embriq forsterker satsingen på retail-sektoren og innleder samarbeid med GOC Retail og Sitoo, ledende leverandører av avanserte Unified Commerce løsninger. Som tjenesteintegrator har Embriq fokus på å finne løsninger som bidrar til å styrke konkurransekraften for omni-kanal retailere.

Kundeopplevelser og driftseffektivitet i fokus

Retail er en bransje i kraftig endring og Covid19 har satt ytterligere press på behovet for innovasjon. Kundene forventer et sømløst og enhetlig samspill mellom digitale og fysiske kanaler. Å skape dette på en effektiv og konsistent måte kan være utfordrende med en silobasert teknisk arkitektur og prosesser som ikke henger sammen. En moderne retailer trenger derfor løsninger som er laget med tanke på dagens og morgendagens virkelighet.

Tradisjonelle POS-systemer

– Vi har brukt de siste fire årene til å kartlegge og evaluere tilgjengelige POS-systemer i det nordiske markedet, og kom raskt frem til at her var det stort potensiale for nye løsninger, født i skyen og utviklet med tanke omni-kanal kjededrift, sier Svein Cato Winther, Advisor & Business Development Manager i Embriq. I GOC Retail og Sitoo har vi funnet partnere som vil tilføre nye og svært spennende muligheter på dette området, sier Winther

Digitaliseringen av detaljhandelen

-Vellykket digitalisering av Retail krever godt samarbeid mellom de beste leverandørene, teknologiene og utfordrende kunder med ambisjoner om å lykkes med omnikanal retail sier Mats Gunnarsson, Co-founder i GOC Retail. -Vi har ledende ekspertise og løsninger på POS-løsninger, et etablert samarbeid med Sitoo i flere markeder og vi gleder oss til å sammen med Embriq levere disse konseptene til det norske markedet hvor vi ser at mulighetsrommet er veldig stort, sier Gunnarson.

Reell Synergi

-Det er en reell synergi mellom disse selskapene og med vår samlede kunnskap, kompetanse og erfaring vet vi at vi vil kunne levere disruptive løsninger som vil synes godt i det norske markedet, sier Jens Levin, CEO i Sitoo. Med vår cloud-native POS og unified commerce plattform har vi tatt en sentral posisjon blant annet i Sverige og vi er veldig optimistiske på mulighetene i Norge, sier Levin.

Les mer om hvordan vi setter kundeopplevelser og driftseffektivitet i fokus her.

Om Embriq

Embriq er en ledende leverandør av avansert IT-drift, programvare, industriell IoT-teknologi og konsulenttjenester. Vi leverer løsninger som hjelper komplekse og transaksjonsintensive virksomheter med å optimalisere sin konkurransekraft, innen bransjer som Energi, Industri og Retail. Embriq har over 180 ansatte og leverer tjenester i Norge og Sverige.

Om GOC-Retail

GOC Retail leverer ende-til-ende løsninger og tjenester til retailsektoren. Basert på inngående kunnskap om hele verdikjeden leverer GOC Retail banebrytende teknologiske løsninger og ekspertise som gir mulighet for å operere i alle kanaler, med sømløs lagerstyring, som sikrer at sluttkundene får konsekvente og gode handleopplevelser, uansett kanal. GOC Retail samarbeider med ledende retailere i Europa, Nord-Amerika og Australia

Om Sitoo

Sitoo leverer cloud-native POS drevet av en Unified Commerce Platform for globale retailere. Denne banebrytende løsningen gjør det mulig for å forene alle butikker og online salgskanaler i sanntid, og gir butikkmedarbeidere muligheten til å levere en sømløs kundeopplevelse på tvers av kanaler. Systemet benyttes i mer enn 40 land og av mer enn 400 profilerte retail-brands og kjeder i Europa, Asia-Stillehavet, Midtøsten og Nord-Amerika.

Kontaktpersoner

Embriq
Thomas Pettersen, CEO, thomas.pettersen@embriq.no, +47 950 22 323

GOC-Retail
Mats Gunnarsson, Co-founder, mats.gunnarsson@gocretail.com, +61 404 024 983 (AU) /
+46 70 417 90 27 (EU)

Sitoo
Jens Levin, CEO, jens.levin@sitoo.com, Tel: +46 709 466 100

Read English version here

Kontaktpersoner

Flere artikler