Hopp til innhold

Utfordringer på veien 

Marcus påpeker at de selvfølgelig møtte på noen problemer i prosjektet, slik man ofte gjør, men de taklet disse med tett og god kommunikasjon samt dyktige utviklere. En av de sentrale oppgavene var å integrere flere funksjoner og tjenester inn i en enhetlig SaaS-løsning for å tilby kundene alt de trengte i skyen. 

«Det har vært en enormt lærerik reise. Vi har vokst som team og har etablert mer effektive prosesser for migrering, planlegging, datavask og flytting. Dette styrker oss i møte med fremtidige migreringer», sier Marcus. 

Quant Core har et utviklerteam som har god bredde. Noen er bedre på skyen, noen på databaser og noen på domene. Den store styrken er når disse menneskene jobber sammen – det er der magien skjer.  

Flere fordeler nå enn før 

Før denne endringen leverte teamet hver sjette uke. Med den nye tilnærmingen kan leveranse skje daglig, noe som reduserer tiden fra feil til løsning og gir mer fleksibilitet og innovasjon.

Teamet jobbet med å få løst flere problemer, og gjøre det om til en enkel løsning. Denne løsning gir fordeler som: 

  • Kontinuerlig forbedring: Med kontinuerlig utrulling kommer funksjoner og forbedringer raskere til kundene. Alt skjer automatisk, noe som eliminerer behovet for manuelle oppdateringer.  
  • Skalerbarhet: Vi tilpasser systemets kapasitet i henhold til kundens aktuelle behov, noe som sikrer optimal driftskompatibilitet med tilknyttede systemer.  
  • Enkelhet Kunder behøver nå kun å samhandle med én leverandør, eliminering av behovet for å forholde seg til egen driftsleverandør, hvilket ytterligere reduserer kompleksiteten og forenkler prosessen.  

Ser fremover  

Sammen har de håndtert utfordringer og satt i gang effektive løsninger. Mens vi anerkjenner innsatsen som har blitt lagt ned, er de allerede fokusert på hvordan de kan effektivisere og optimalisere løsningene.   

«Med et solid fundament er vi klare for de neste trinnene, alltid med målet om å forbedre og optimalisere for våre kunder», avslutter Marcus.  

Les om hvordan Quant Core SaaS hjelper Lnett med digitalisering. 

Kontaktpersoner

Flere artikler