Hopp til innhold
Embriq logo

Embriq lanserer i dag ny logo og visuell profil. Etter eierskiftet høsten 2020 er Embriq nå et rendyrket nordisk IT-selskap som tilbyr tjenester som IT-drift, konsulenter og programvare til dataintensive bransjer.

Med over 180 høyt dyktige og dedikerte ansatte betjener Embriq kunder i hele Norden, som alle leverer samfunnskritiske tjenester innen bransjer som energi, produksjon, retail og andre datadrevne bransjer.

«Siden starten i 2011 har vi bistått den nordiske enerigibransjen og andre data intensive bransjer på deres digitaliseringsreise. Vi har et sterkt fundament og nå skal vi vokse ytterligere. Innovasjon vil fortsatt være svært viktig for oss og vi vil introdusere mange nye produkter og tjenester i tiden som kommer. Nå viser vi ambisjonene våre gjennom en ny frisk profil som representerer vår visjon om å levere enestående verdiskapning til kundene våre,» sier Thomas Pettersen, CEO i Embriq.

Som en del av merkevareprosessen har det blitt definert nytt verdigrunnlag som beskriver kulturen i selskapet, og hva som driver de ansatte; Grit, Curious og Unified. Les mer om verdiene her.

Embriqs nye visuell profil og identitet

Kontaktpersoner

Flere artikler