Hopp til innhold
Varner retail

Varner er et privateiet familieforetak startet av Frank Varner i 1962. Selskapet er nå eid av andre og tredje generasjon, og ledes av Petter, Marius og Joakim Varner.

Om Embriq
Embriq Norge er en nordisk IT-leverandør. Kundene er primært lokalisert i Norge og Sverige hvor Embriq bidrar til forretningsmessig gevinst gjennom digitalisering av fysisk infrastruktur, smarte valg og strategisk bruk av IT. Selskapet har over 2.000 ansatte og er notert på Nasdaq Stockholm. Rejlers hadde i 2017 en omsetning på 2,5 milliarder SEK.

Embriq har en sterk posisjon innen Retail og i markedet for kritisk drift av komplekse systemer med kunder som Elkjøp, Gresvig, Voice, Brilleland, Interoptik, One Call, Fred Olsen, Dolphin Drilling, Kirkens Nødhjelp, Retriever og Infotjenester.  Vi har også en sterk markedsposisjon i energibransjen med leveranser til kunder som blant annet Hafslund, Agder Energi, Lyse, Nettalliansen, Jamtkraft og Troms Kraft. Quant Smartgrid tjenesteplattform er et hovedprodukt sammen med et vidt spekter av IT-tjenester og prosjekttjenester.

Flere artikler