Fremoverlent tjeneste-integrator

Sømløst og enhetlig samspill mellom digitale og fysiske kanaler

Kundeopplevelser og driftseffektivitet i fokus

Retail er en bransje i kraftig endring og Covid19 har satt ytterligere press på behovet for innovasjon. Kundene forventer et sømløst og enhetlig samspill mellom digitale og fysiske kanaler. Å skape dette på en effektiv og konsistent måte kan være utfordrende med en silobasert teknisk arkitektur og prosesser som ikke henger sammen. En moderne retailer trenger derfor løsninger som er laget med tanke på dagens og morgendagens virkelighet.

Kontakt en av våre eksperter

 

Våre partnere

Enhetlig shoppingopplevelse

Dagens forbrukere forventer en enhetlig shoppingopplevelse i alle kanaler. Embriq har et partnerskap med Sitoo som leverer skybaserte plattform og kassasystem som gjør Omnichannel til en selvfølge og Unified Commerce til virkelighet. Med enhetlige sanntidsdata på tvers av alle salgskanaler kan detaljhandlere selge og levere alle produkter hvor som helst og håndtere returer overalt.

Les mer om Sitoo

Ende-til-ende teknologiløsninger

GOC Retail er en leverandør av ende-til-ende teknologiløsninger for forhandlere som ønsker å oppnå unified commerce på tvers av alle kanaler, i alle geografiske lokasjoner. Dette gir sømløs lagerstyring, og konsistent og rik opplevelse i butikk og nett for kundene.
Les mer om GOC Retail

Mobilbasert selvbetjening - Scan Pay Go

Fygi Technologies er en leverandør av mobil selvbetjening til detaljhandelen. Fygi har som filosofi å tilby fysiske butikker de samme mulighetene som netthandelen har. Fygi skal være best på innsiktsfull kundedata, køfri handel, sømløse kundereiser og levere de beste løsningene for produktinformasjon og betaling. Med fokus på tyveri, leverer Fygi den mest sofistikerte anti-tyveriløsningen i markedet.

Les mer om Fygi

Den smarte plattformen for digital skilting

Med digital signage er du der folk beveger seg, og du kan kommunisere det som er relevant og interessant akkurat der og da. Smartsign lar deg informere, inspirere og selge til dine kunder via skjermkommunikasjon. Shoppingopplevelsen blir stadig viktigere for butikker, og der kan Smartsign, sammen med Embriq hjelpe din organisasjon å skape unike løsninger som hjelper til med å øke både salget og kundeopplevelsen i butikk. Skjermene kan plasseres hvor du vil, og du styrer dem med noen få enkle tastetrykk.

Les mer om Smartsign

Vi skaper verdier for kundene våre, se hvordan.

Client Stories

Les mer
Elektroimportøren velger IoT-teknologi fra Embriq og SES-Imagotag