Hopp til innhold
Selfie Therese Halstvedt - kundeservice, consulting

Kan du fortelle litt om din jobbhverdag i Embriq?
Jeg ble ansatt som driftssjef i Halden for to år siden. Det har vært en del endring siden den gang så nå er jeg leder for løsningssenteret og drifter Halden-kontoret. Min oppgave blir til dels å coache teamet og sørge for at vi prioriterer de riktige tingene for å være foretrukken partner for våre kunder. Vi har et mål om å være best på kundeservice, vi skal være en god bidragsyter for å sikre at vi blir et mer effektivt og samlet Embriq ut mot kundene. Sist, men ikke minst brenner jeg for at Embriq skal være et godt sted å starte, et sted man vil være og at vi fremstår som en attraktiv arbeidsgiver.

I disse dager jobber jeg mye med rekruttering slik at vi får styrket alle våre team og avdelinger. Vi jobber også med prosessene våre slik at vi lettere skal nå våre hårete mål. Det er mye å gjøre, men det er akkurat det som er så gøy. Nå holder vi på med noe vi kaller kundeservice 2.0 og det er hvordan vi jobber med verktøy – hva vi kan ta i bruk og gjøre annerledes.

Hvorfor valgte du Embriq?
Det er rett og slett tilfeldig. Jeg ble kontaktet angående jobben som driftsleder i Halden. Jeg synes først det virket som om det var litt voksesmerter der, så jeg takket pent nei. Da jeg fikk tenkt meg litt om kom jeg frem til at det kan være gøy å få lov å være med å prøve å få struktur og orden. Det var så komfortabelt der jeg var, men tenkte det var på tide med en ny utfordring. Det er flere som har sagt at det er artig at jeg fortsatt er her, antagelig for de de ikke opplever en eneste endring. Jeg er glad jeg ombestemte meg, for jeg trives skikkelig godt her- og gleder meg virkelig til vi får lov å komme tilbake på kontoret til nye flotte lokaler!

Hva er den kuleste teknologi-trenden akkurat nå synes du?
Det er vel litt det at alt er tilgjengelig hele tiden. Du kan sette sammen dataene dine til å løse oppgaver nesten overalt der du er. Det at alt er tilgjengelig gjør at man kan utvikle mange nye tjenester, også i samtid. Det er veldig spennende. Det finnes jo noen firmaer som sender ut droner for å feilsøke på blant annet kraftledninger. Det er også skikkelig spennende! Allikevel tror jeg at den tilgjengeligheten må bli favoritten.

Hva er din favoritt tekno-dings?
Jeg er ikke veldig sånn veldig ”techete” av meg, så det må nok bli mobilen. Alt er jo tilgjengelig der óg. Kanskje til og med litt vel mye noen ganger.

Hva er den beste boken du har lest?
Jeg har egentlig nesten bare hatt tid til å lese fagbøker, men har jo lest noe skjønnlitterært også da. Den første jeg kommer på som jeg liker ekstra godt er Beatles av Lars Saabye Christensen. Det er veldig lenge siden jeg leste den, men husker at jeg synes denne var veldig bra.

Har du en favoritt TV-Serie som du vil anbefale til andre?
Rådebank! Det er en råfin og veldig aktuell serie om psykisk helse blant gutter og menn. Den tar for seg hvordan unge sliter i tiden vi lever i. Mange tankesett, som ikke så mange har snakket mye om tidligere. Nå blir jeg sikkert slakta av alle mannfolka nedpå jobben, men det er altså en serie alle burde se.

Kontaktpersoner

Flere artikler