Hopp til innhold
Selfie Tommy Nguyen - it drift, consulting

Kan du fortelle litt om din jobbhverdag i Embriq?
Jeg jobber på service desk hos Embriq i Halden, hvor jeg startet i februar. Jeg driver mest med telefon- og kundesupport, og bistår kunder med ulike problemstillinger. Her trives jeg veldig godt og har skikkelig fine kolleger, selv om jeg ikke har møtt så mange av dem enda.

Hvorfor valgte du Embriq?
Det er faktisk en litt morsom historie. Når de trengte nye ansatte så fant de meg i databasen og jeg ble invitert til et uformelt intervju. Intervjuet gikk bra og jeg fikk tilbud om jobb. Jeg fikk en god og fin introduksjon av Embriq, og syntes at dette var en interessant reise å ta del i.

Hva er den kuleste teknologi-trenden akkurat nå synes du?
På jobb hører jeg om alle disse skyløsningene og alt som skjer med det. Det er jo spennende, men for meg har interessen for maskinlæring og kunstig intelligens vært størst. Det er bakgrunnen for at jeg valgte å bli dataingeniør.

Hva er din favoritt tekno-dings?
Ja, si det. Jeg er jo mye på mobilen da. Den er med meg overalt og er den aller viktigste dingsen i alle settinger, både på jobb, sosialt og i alt ellers.

Andre favoritter har også vært Raspberry Pi og Arduino. IoT er veldig morsomt å eksperimentere med, man kan lage så mye morsomt!

Hva er den beste boken du har lest?
Det meste av min lesing har vært pensumbøker, så nå har jeg ikke lest på eget initiativ på veldig lenge.

Har du en favoritt TV-Serie som du vil anbefale til andre?
Jeg vil anbefale to gode krimserier: Prodigal Son (TV2 Sumo) og The Alienist (Netflix). Begge seriene omhandler nye krimsaker i hver episode men skiller seg med at Prodigal Son omhandler nåtiden og The Alienist er fra 1800-tallet.

Kontaktpersoner

Flere artikler