Hopp til innhold

Kan du fortelle litt om din jobbhverdag i Embriq?
Sammen med mine kollegaer som sitter i Embriqs driftssenter så hjelper jeg kunden med alt som måtte dukke opp av utfordringer innen nettverk, feil på klienter og AV-utstyr. Office 365 og PowerShell scripting er det mye av om dagen. Det siste året har vært veldig spesielt med både flytting og Covid19; vi har både hjulpet denne kunden med å komme på plass i nye lokaler – samtidig som vi har sørget for at de ansatte kan jobbe helt andre steder. Covid19 gjorde at veldig mange av de ansatte måtte flytte over på hjemmekontor og det har vi håndtert skikkelig bra. Det har vært veldig hektisk, men kunden er veldig fornøyd og det er veldig hyggelig – fornøyde brukere gjør meg happy sier Souhaila med et stort smil.

Hvorfor valgte du Embriq?
Jeg jobbet tidligere i en kommune og følte at jeg trengte enda større utfordringer – bruke IT mer og mer avansert. Gjennom et rekrutteringsbyrå kom jeg i kontakt med Embriq og det var kjærlighet ved første blikk for å si det sånn. Jeg liker å jobbe med mennesker og det er får jeg virkelig gjort her – jeg stortrives!

Hva er den kuleste teknologi-trenden akkurat nå synes du?
Migreringen til skybaserte tjenester – uten tvil! Jeg digger å hjelpe kundene med å ta potensialet i skya i bruk – samtidig som vi hjelper dem med å holde god kontroll på eksempelvis sikkerhet.

Hva er din favoritt tekno-dings?
Rett slett PC’n min! Det er der jeg tilbringer mest tid – og der kan jeg få gjort absolutt alt.

Hva er den beste boken du har lest?
«Tenk som kriger» av Tommy Fjeldheim. Den handler om hvordan man kan nå sine mål med mental styrketrening og er en bok som har gitt meg veldig mye. Og så synes jeg det er ganske kult at han er mental trener for Cecilia Brækhus! 🙂

Har du en favoritt TV-Serie som du vil anbefale til andre?
Nei, det har jeg faktisk ikke, jeg ser svært lite på TV og svært lite på serier. Da leser jeg heller enda en god bok. Nå er jeg i gang med biografen til Michele Obama og det er veldig bra.

 

Kontaktpersoner

Flere artikler