Hopp til innhold

Hvordan er en typisk arbeidsuke for deg?  
En typisk arbeidsuke for meg innebærer varierte og komplekse arbeidsoppgaver og ulike problemstillinger. Til daglig har jeg ansvaret for å lede leveranseprosjekter til våre kunder. Sammen med mine svært kompetente kollegaer i Embriq, jobber jeg tett med kunden når de skal innføre Quant Core, Quant Flow eller Quant Insight. Mye av tiden min går derfor til planlegging av leveranser, oppfølging av aktiviteter og møter med kunder og andre leverandører.   

Hvorfor valgte du Embriq?  
Jeg har jobbet 20 år i Telecom sektoren, og var moden for å bytte bransje når vi flyttet til Nord-Norge. Jeg var nysgjerrig på Energisektoren, og skrev en oppgave om datasikkerhet innenfor Smart Grid via studier på NTNU. Embriq dukket gjennom dette arbeidet opp som et solid og moderne selskap med gode verdier, bærekraftig profil og spennende teknologi. Jeg har bakgrunn fra elektrobransjen gjennom tidligere studier, og var veldig motivert til å ta med ledererfaring fra Telenor når jeg startet karrieren min i Embriq. 


Har du et spesielt godt minne fra arbeidsplassen?  
Første arbeidsdag i Embriq hadde mange ansatte ved kontoret nettopp kommet hjem fra topptur i regi av selskapet, mange klarte ikke å stå oppreist etter å ha blitt dratt på fjelltopper av Thomas, konsernsjefen. Jeg tenkte, her er det mange som gir jernet for selskapet. 

Hva er det beste med jobben din?  
Fleksible løsninger gjør at jeg møter mye hyggelige mennesker over hele landet på daglig basis. Jeg trives godt i randsonen av kontakt med mennesker og løsning av teknologiske utfordringer.  

Hvis du sto fast i en heis, hvem ville du stått fast med og hvorfor?  
Slår gjerne av en prat med hvem som helst i heisen, men akkurat nå kunne jeg gjerne tatt en prat med Inga Strümke om «Maskiner som tenker» og regulering av kunstig intelligens. 

En fun fact om deg selv som få vet om:   
Jeg tok befalsutdanning i forsvaret, og var i en periode instruktør for musikktroppen på KNM Harald Haarfagre. 17 mai i 2001 marsjerte jeg en hel dag fremst i 17.mai togene i Stavanger med taktstav og sabel. 

 

Kontaktpersoner

Flere artikler