Hopp til innhold
Portrettbilde Eilin Hambro - it tjenester, consulting

Kan du fortelle litt om din jobbhverdag i Embriq?
Jeg startet nå helt i starten av mars 2021. Har min tredje dag nå. Det har gått en del tid på å få opplæring, bli kjent med Embriq og prosessene. Arbeidsdagen min vil bistå av rekrutteringsprosesser, onboarding og employer branding. Er på 50% nå, men går over til 100% når bacheloren blir levert. Det er veldig moro hittil, og jeg gleder meg til å jobbe fulltid.

Hvorfor valgte du Embriq?
Jeg synes egentlig det er en kul historie. Jeg fikk tilsendt stillingsannonsen av en venn og synes den virket kul. Jeg har jo to års erfaring med å rekruttere et bredt spekter av ulike IT-stillinger. Før det hadde jeg egentlig ikke hørt om Embriq, men jeg sjekket dem på Instagram og ble mer og mer interessert. Stillingen var jo også rettet mot nyutdannede og det er jeg jo snart.

Jeg må jo innrømme at det var litt ekstra stas og betryggende å få den nå som det er så hard konkurranse i arbeidsmarkedet.

Hva er den kuleste teknologi-trenden akkurat nå synes du?
Jeg er ikke den mest oppdaterte på sånt. Har rekruttert IT-folk i to år nå, men jeg lærer fortsatt nye ting i IT-verden hver dag. Jeg liker veldig godt hvordan alt henger sammen, men tror ikke jeg har en spesiell IT-favorittrend.

Hva er din favoritt tekno-dings?
Det må jo være telefonen eller AirPodsa mine. De er jeg helt avhengige av nå. Det kuleste var da Apple fjernet ledningene – så mye enklere å holde styr på. Ellers synes jeg det er veldig kult å kjøre drone, helt på hobbybasis. Jeg har vært med forloveden min på litt droneflyvning, og det er veldig moro!

Hva er den beste boken du har lest?
Jeg leser ikke så veldig mange bøker, men holder på med Tante Ulrikkes vei av Zeshan Shakar nå. Den er veldig bra. Boka handler om to personer med innvandrerbakgrunn fra Stovner. Hvordan deres liv er så forskjellige er utrolig godt skildret. Er som sagt ikke ferdig, men den er allerede skikkelig bra, så den vil jeg anbefale.

Har du en favoritt TV-Serie som du vil anbefale til andre?
One Tree Hill er en klassiker. Den har jeg sikkert sett seks ganger. White Collar er jo også veldig god. Ellers er jeg veldig glad i krimserier også, som The Blacklist. Game of Thrones er jo også skikkelig bra da.

Kontaktpersoner

Flere artikler