Hopp til innhold

Kan du fortelle litt om din jobbhverdag i Embriq?
I Embriq er jeg ansatt som seniorkonsulent hvor jeg jobber som administrator for vårt saksbehandlingsverktøy, ServiceNow (internt navn Mpoint). Systemet benyttes blant annet til å registrere alle kundehenvendelser vedrørende feil, supportbehov, endringer og bestillinger. I tillegg til å holde systemet oppdatert versjonsmessig samt å utføre andre systemmessige oppgaver, lager jeg skjemaer som våre kunder benytter via kundeportaler, ofte med tilhørende flyter som benyttes for å utføre definerte oppgaver i riktig rekkefølge. Det går også med en del tid til å bistå kollegaer med å lage rapporter, sette opp SLA’er og andre ting, slik at Embriq kan dokumentere avtalt tjenestenivå.

Ved siden av dette er jeg tillitsvalgt for de i Embriq som er fagorganisert i Fagforbundet, og er i kraft av dette valgt som ansattrepresentant i styret til Embriq AS. Innehar også oppgaven som verneombud ved kontoret i Oslo, og hovedverneombud i Embriq. Denne oppgaven gjør også at jeg er fast representant i Arbeidsmiljøutvalget.

Hvorfor du valgte Embriq?
Her var det nok omvendt (stort blunke-smilefjes). I 1982 begynte jeg i lære som elektrisitetsverksmontør i Oslo Lysverker (OLV) direkte fra grunnskolen, og har siden det ikke søkt på ny jobb. Nysgjerrighet og varierte oppgaver gjennom tiden i OLV, Oslo Energi og Viken Energinett, gjorde at jeg i 1997 kom bort i mitt første IT-oppdrag. Siden 1998 og i tiden frem mot etablering av Embriq hadde jeg forskjellige oppgaver internt i Viken Energinett og etterhvert Hafslund. Jeg har gjort alt fra å lede, delta i IT-prosjekter, gjort innkjøp av PC-er, drevet med forhandling av tjenesteavtaler og kontrakter samt oppfølging av kunder og samarbeidspartnere. Etterhvert ble det etablert et internt selskap i Hafslund, Hafslund IT, som jeg var en del av, og som ble en del av Embriq i tiden etter.

Hva er den kuleste teknologi-trenden akkurat nå synes du?
Jeg synes det er litt gøy med mye av det som gjør hverdagen enklere (smarte hjem, IOT osv.). Utover det synes jeg det også er spennende å se hva AI og VR kan gjøre for oss i tiden fremover.

Hva er din favoritt tekno-dings?
Som mange andre blir det nok mobilen, selv om det er mange kule ting den kan benyttes til, så er det også litt skremmende hvor avhengig vi har blitt av den…

Hva er den beste boken du har lest?
Leser ikke mye bøker, mange vil sikkert mene at jeg leser alt for lite. Skal jeg lese så blir det som oftest når Jo Nesbø har kommet med noe nytt!

Har du en favoritt TV-Serie som du vil anbefale til andre?
Nei, der er jeg kjedelig – men tar gjerne imot tips!

Kontaktpersoner

Flere artikler