Hopp til innhold
Den hardtarbeidende og løsningsorienterte Fredrikstaddama, Anita!

Kan du fortelle litt om din jobbhverdag i Embriq?
Jeg jobber som Head of Sales & BID. Dagene spenner seg fra utarbeidelse av tilbud, kontrakter, prosjektledelse, økonomi-relaterte oppgaver samt å finne løsninger på utfordringer internt og eksternt. Kundenes utfordringer er våre muligheter; det gjelder å se og forstå helheten i kundeleveransen. Kunderelasjoner og gode dialoger er selvsagt en veldig viktig del av jobben og det er med slike oppgaver jeg trives best; det gir både energi og mer spenning i hverdagen.

Som BID-manager jobber jeg med ulike teams for å besvare tilbud. Noen ganger jobber vi i mindre team, andre ganger større. Dette avhenger av hva som kreves for å besvare. Jeg syns det er utrolig spennende å jobbe med teknologien vi jobber med og være med på denne utviklingen!

Hvorfor valgte du Embriq?
Jeg fikk et tilbud jeg ikke kunne takke nei til. Jeg jobber med dyktige mennesker som inspirerer, i en bransje med unge folk som drar deg fremover. Det er veldig inspirerende å jobbe i et miljø som endrer seg raskt  – og ikke minst gøyalt. Man må følge med hele tiden som selvsagt er positivt, slik at man ikke blir akterutseilt.

Hva er den kuleste teknologi-trenden akkurat nå synes du?
Smarte hus og bygninger syns jeg er veldig kult. Skulle gjerne hatt det, men jeg bor i et gammelt hus som ikke egner seg helt til de mest trendy og teknologiske funksjonene. At alt styres sentralt fra telefonen eller at man kan sette på varmen før du kommer hjem virker ganske så praktisk. På hytta har jeg “Ring hytta varm”,  en varmeovn som kan kobles på via telefonen.. Er glad i ting som hjelper meg i hverdagen og som gjør ting enklere og mer komfortabelt.

Hva er din favoritt tekno-dings?
Det meste kan vel kjøres fra mobilen i dag, så den klarer jeg meg ikke uten. Det er vel nesten ikke noe som ikke kan styres fra telefonen i dag, det har jo eksplodert de siste årene.

Hva er den beste boken du har lest?
Når jeg setter meg ned med en bok går det stort sett i krim. Jeg er glad i spenning når jeg først setter meg ned for å lese! Jo Nesbøs serie om Harry Hole og Liza Marklunds serie om Annika Bengtzon er to favoritter. Jeg leser ikke veldig mye bøker, men kan bli helt oppslukt hvis det er noe som fenger.

Har du en favoritt TV-Serie som du vil anbefale til andre?
“Eventyrlig oppussing” fascinerer meg. Serien gir meg inspirasjon til hva man kan gjøre på egen hytte. I tillegg viser de plasser i Norge med en fantastisk flott natur. Ellers ser jeg lite på TV, men får med meg 71 grader nord og Over Atlanteren. Norsk natur i forbindelse med konkurranser er nok en gjenganger.

 

Flere artikler