Hopp til innhold

Hva er SaaS?
Software-as-a-Service (SaaS) er en skybasert tjeneste hvor i stedet for å laste ned programvare på din datamaskin eller bedriftsnettverk for å kjøre og oppdatere, bruker du en internettforbindelse for å få tilgang til applikasjonen. Dette tillater individer og bedrifter å bruke programvare uten å bekymre seg for teknisk vedlikehold eller infrastruktur. Med andre ord, den kraftige programvaren du trenger for å drive virksomheten din blir levert og administrert eksternt av en leverandør, og du får tilgang via din foretrukne nettleser.

5 fordeler med Quant Core SaaS

 1. Raskere innovasjon
  I en verden som endrer seg raskt, kan bedrifter som ikke tilpasser seg bli etterlatt. Quant Core SaaS gir raskere innovasjon, noe som betyr at bedrifter kan implementere nye funksjoner og tjenester i rekordtid. Dette gir dem muligheten til å reagere umiddelbart på markedsendringer, lansere nye produkter raskere og forbedre kundeopplevelsen.
 2. Økt fleksibilitet
  Tradisjonelle IT-systemer kan ofte være stive og vanskelige å tilpasse. Med Quant Core SaaS kan bedrifter enkelt skalere opp eller ned basert på deres behov. Dette gir dem muligheten til å tilpasse seg raskt til skiftende forretningsforhold, uten store forhåndsinvesteringer.
 3. Kostnadseffektivt
  I stedet for å investere i dyr infrastruktur og vedlikehold, gir Quant Core SaaS bedrifter muligheten til å betale for det de bruker. Dette reduserer kapitalkostnadene og gir bedre kontroll over driftsbudsjettet.
 4. Fordelen med en leverandør
  Ved å samle alle IT-tjenestene under en paraply, reduserer Quant Core SaaS kompleksiteten ved å håndtere flere leverandører. Dette forenkler administrasjonen og gir bedre oversikt over IT-ressursene.
 5. Trygghet i skyen
  I en verden med stadig skiftende regulatoriske krav, kan det være en utfordring å sikre at IT-systemene er i samsvar. Quant Core SaaS er designet med strenge sikkerhetsstandarder som GDPR og HIPAA i tankene.

Quant Core SaaS gir bedrifter en kraftig, fleksibel og kostnadseffektiv løsning for deres IT-behov. Med fokus på rask innovasjon, fleksibilitet og samsvar, er det en moderne løsning for bedrifter som ønsker å være i forkant.

Les om hvordan Lnett har digitalisert sin virksomhet med Quant Core SaaS.

Har du lyst til å vite mer om Quant Core SaaS? Kontakt en av våre eksperter for en gratis demo!

Kontaktpersoner

Flere artikler