Hopp til innhold

Hva er TENK Tech Camp? 

TENK Tech Camp er en del av TENK, en organisasjon som har som mål å oppmuntre kvinner til å ta utdannelse og jobber innenfor teknologi. Campen er spesielt utformet for jenter i alderen 13 til 19 år, og gir muligheten til å utforske og utvikle sine ferdigheter innen teknologi. Gjennom en rekke workshops, foredrag og praktiske øvelser, blir deltakerne introdusert til ulike aspekter av IT og tech – fra koding og robotikk, til cybersikkerhet og digital kreativitet. 

Støtte fra Embriq 

Som en ledende leverandør av IT-løsninger innenfor kraftbransjen ser vi i Embriq det som vårt ansvar å støtte initiativer som TENK Tech Camp. Vi tror sterkt på at mangfold styrker innovasjon og skaper bedre løsninger. Ved å fremme kvinner i teknologifeltet bidrar vi til å forme en mer balansert og inkluderende fremtid. 

Embriq heier på alle jenter som ønsker å dykke inn i teknologiens verden. Vi vet at IT-bransjen har vært dominert av menn i mange år. Men vi ser en endring, og vi ønsker å være en aktiv del av denne endringen. Ved å støtte TENK Tech Camp ønsker vi å inspirere og motivere unge jenter til å utforske mulighetene innen teknologi og se det som en karrierevei der de kan utgjøre en forskjell. 

Hva kan deltakerne forvente? 

På campen vil deltakerne ikke bare lære om teknologi, men også få muligheten til å møte rollemodeller og mentorer fra bransjen. Dette er en sjanse til å bli kjent med andre, få innsikt i ulike teknologiske karrierer og kanskje oppdage en ny lidenskap. TENK Tech Camp skaper et trygt og støttende miljø hvor jenter kan utforske teknologiens verden uten å føle press eller stereotypiske barrierer. 

Sammen for mangfold 

Vi i Embriq er veldig glade for å støtte TENK Tech Camp i Harstad! Vi gleder oss til å se de unge talentene vokse, lære og bli inspirert til å bli fremtidens teknologer. La oss alle heie på jentene som deltar – de er morgendagens innovatører og pionerer. Sammen kan vi skape en mer mangfoldig, inkluderende og bærekraftig teknologibransje!

Les mer om TENK Tech Camp her: https://tenknorge.com/tenk-tech-camp

PS – Vil du være deltager eller ønsker du å bidra? Vi har plass til både flere deltagere og veiledere. Meld deg på eller ta kontakt ved spørsmål på harstad@tenknorge.com 

Kontaktpersoner

Flere artikler