WebinaropptakReisen til Atlassian-skyen

Et skjema ble skjult fordi det krever informasjonskapsler for statistikk og markedsføring godkjennes for å lastes inn. Vennligst klikk her for å oppdatere dine preferanser for å se skjemaet.

Trykk på "Meld deg på" og fyll ut skjemaet i bildet over for å få tilgang til webinaret

Bruker du Jira, Confluence eller andre Atlassian-systemer i arbeidshverdagen? Da kan dette webinaret være noe for deg. Er du med å vurdere migrering fra Atlassian server til Atlassians skytjenester også? Da er i alle fall dette webinaret noe for deg.

I dette webinaret snakker vi om «reisen til skyen» for kunder med Atlassian-produkter. I 2020 annonserte Atlassian at de skal avslutte support av sine server-produkter innen starten av 2024. Det betyr at alle Jira- og Confluencebrukere må flytte sine produkter til Atlassian-skyen de neste to årene. Embriq er en av få leverandører i Norge som kan bistå selskaper med å gjøre denne reisen så behagelig som mulig. Vi har mye erfaring med å migrere Atlassian-produkter, alt fra mindre/enklere oppsett til komplekse, omfattende produktporteføljer med mange plugins og integrasjoner.

Webinaret handler om funksjonalitet i Atlassians skyprodukter, forskjeller/fordeler med Jira og Confluence i skyen, og selve prosessen med skymigrering og hvordan Embriq kan hjelpe våre kunder i migreringsprosessen.

Foredragsholdere

Sverre Amdam, Sales executive, Services and Software, Embriq AS

Sverre er en del av salgsteamet i Services & Software, og leder Atlassian-salgsarbeidet i Embriq. Han har jobbet med Atlassian- og Poweratch-kunder siden 2020, og jobbet før det flere år i offentlig sektor som prosjektleder for digitaliseringsprosjekter, med sterkt fokus på smidig prosjektstyring og bruk av gode prosjekt- og samhandlingsverktøy. Sverre er opptatt av å levere gode løsninger for Embriq sine kunder, og sørge for at de får best mulig utnyttelse av sine Atlassian-produkter.

Håkon Johnsen, Senior Consultant, Services and Software, Embriq AS

Håkon har mange års erfaring innen IT som konsulent og tekniker, og de siste årene som Atlassian-konsulent. Håkon fungerer som Teknisk Prosjektleder for større prosjekter hos kunder og jobber mye med oppsett og konfigurasjon av løsninger i tett kundedialog innen alle Atlassian-produkter. Han har loset flere kunder gjennom både små og store skymigreringsprosjekter. Håkon innehar en rekke akkrediteringer og sertifiseringer innen Atlassian. Bakgrunnen innen IT har vært med fokus på det tekniske og det er nettopp det å finne tekniske løsninger og implementere dette, som motiverer.

Lillann Solberg, Head of Delivery, Services and Software, Embriq AS

Lillann har lang fartstid i IT bransjen med bred kompetanse i ulike roller rundt softwareutvikling fra store og små prosjekter i privat og offentlig sektorLillann er opptatt av hvordan jobbe smart for å sikre gode løsninger som holder høy kvalitet. Som mangeårig bruker av Atlassian-produkter, også før Embriq, har Lillann jobbet som konsulent og rådgiver for flere kunder, spesielt på Confluence, men også på Jira, Jira Service Management, og flere av de hyppigst bruke plugins.

Mert Ünsal, Solutions Engineer, Atlassian

Mert is a Solutions Engineer at Atlassian. He has been working with various tools for about 5 years now to help customers redefine the shape their way of working with Atlassian Cloud.

Vi hjelper deg med å jobbe smartere

Embriq har lang erfaring med skreddersydde oppsett av Atlassians produkter, og vi hjelper deg å tilpasse verktøyene til ditt behov. Vi utvikler egne add-ons til Jira og Confluence, samt etablerer integrasjoner mellom Jira, og andre fag systemer.

Les mer om om hvordan vi jobber med Atlassian