WebinarIntegrasjon med Quant Flow

Et skjema ble skjult fordi det krever informasjonskapsler for statistikk og markedsføring godkjennes for å lastes inn. Vennligst klikk her for å oppdatere dine preferanser for å se skjemaet.

Hvordan får du riktig data til riktig beslutningstager?

Beslutningstagere trenger data – validerte data av god kvalitet som gjenspeiler riktig bilde av begivenhetene i din organisasjon. Utfordringen er at slike data befinner seg i en rekke forskjellige systemer. For å få full verdi av dataene må de samles på et sted gjennom god integrasjon. For å oppnå dette er det nødvendig med en integrasjonsstrategi, integrasjonsarkitektur og prosessorientert tilnærming.

I dette webinaret har vi tatt vi for oss disse emnene og viser hvordan Quant Flow kan benyttes som en nøkkelkomponent ved integrasjon og digitalisering av transaksjonsintensive virksomheter.

Quant Flow er en IaaS (Integrasjon som en tjeneste) som er tilpasset prosesser for transaksjonsintensive virksomheter og som løser både enkle og komplekse integrasjonsprosesser. Quant Flow er blant annet mye benyttet innen energibransjen hvor løsningen har bevist tydelige nytteverdier som:

  • Gir dataflyt som forbedrer beslutningsunderlag og forretningsprosesser
  • Forbedret datakvalitet gjennom gode integrasjonsprosesser
  • Øker hastigheten på forretningsprosessene ved å bringe data raskere til beslutningspunktet

Foredragsholdere

Jens Haug, Direktør Produkt og Plattform

Jens Haug jobber som produktansvarlig for Embriq sin produktportefølje til energibransjen. Han har vært med fra produktsatsningens begynnelse, og er daglig opptatt av både produktenes kommersielle utvikling, produktstrategi, bransjens prosesser, teknologi og ikke minst kundenes nytteverdi ved bruk av Embriqs løsninger.

Sanja Gagovic, Seniorkonsulent

Sanja Gagovic jobber som Senior Consultant for Embriq. Hun har arbeidet i flere større prosjekter innen energi, bank og media bransjen. For øyeblikkket jobber hun med Quant Flow teamet. Hun har spesiell interesse for integrasjon og spesialisert seg innenfor dette.

Vi gir deg innovasjonskraft

Energy

Energibransjen står overfor flere krevende utfordringer som følge av det grønne skiftet, lokal produksjon, elektrifisering og kapasitetsbegrensninger i strømnettet. Samtidig er kravene til effektiv drift i kjernevirksomheten stadig økende. Våre produkter og tjenester gir deg den innovasjonskraften du trenger for å finne de riktige løsningene gjennom optimalisering av arbeidsprosessene, god digitalisering og riktig bruk av data.

Les mer
Embriq grafiske elementer