Kan AI og maskinlæringvinne over hackerne?

Kan AI og maskinlæring vinne over hackerne?

I dagens digitale verden er trusselen fra hackere reell og større enn noen gang. Akkurat som den trojanske hesten lurte soldater innenfor Trojas murer, infiltrerer hackere bedriftssystemer med skadelig programvare, kamuflert som nyttige funksjoner.

Frykter du at din bedrift blir hacket?
Har du sikret deg mot at dine data blir kryptert?
Har du kontroll på hva som ligger gjemt i dataene dine?

Hva vil du gjøre dersom du blir utsatt for krav om løsepenger?

  • Gå konkurs?
  • Betale?
  • Prøve å redde det som er igjen?

Men frykten for tap av data, driftsstans og til og med konkurs kan dempes når du har et solid forsvar på plass.

Kunstig intelligens og maskinlæring har vært snakket om i årevis. Nå er tiden inne for å sette ordene ut i handling, spesielt når det kommer til sikkerhet.

Med IBM lagringsteknologi får du levert ekte forretningsverdi!

IBM sitt lagringssystem er bygget på toppmoderne FlashCore lagringsmoduler, designet for ekstremt høy ytelse, massive parallelle datastrømmer og med skreddersydde prosessorer som driver avansert dataanalyse. I tillegg til et team av eksperter innen maskinlæring og kunstig intelligens som jobber med å levere ekte forretningsverdi!

Ønsker du en hverdag hvor du ikke lenger trenger å bekymre deg for å reparere skader, men heller kan fokusere på å forhindre dem?

I dette webinaret vil du lære om:

  • Superraske lagringssystemer fra IBM som identifiserer og isolerer ransomware direkte på hver enkelt lagringsmodul.
  • Systemer fra IBM som gjenkjenner unormal datatrafikk i sanntid og beskytter dataene dine i sanntid før skaden skjer.
  • Og kan AI og maskinlæring vinne over hackerne?

Hvor: Webinar via Microsoft Teams
Dato:
30. mai
Tidspunkt:
11:00 – 11:45

Et skjema ble skjult fordi det krever informasjonskapsler for statistikk og markedsføring godkjennes for å lastes inn. Vennligst klikk her for å oppdatere dine preferanser for å se skjemaet.

Foredragsholdere

Siri Riis Evensen - Country Manager infrastructure Sales IBM Norway

Siri er leder for infrastruktur i IBM Norge med en bred portefølje fra stormaskin til skytjenester. Hun har erfaring fra ulike lederroller i Storebrand og IBM og er personlig engasjert i hvordan selskaper kan sette fokus på bærekraft, sikkerhet og kundetilfredshet. Med de utfordringene vi står ovenfor i samfunnet, blir cybersikkerhet og bærekraft viktigere og viktigere for kunder og partnere. Hun skal fortelle litt om hvordan IBM setter fokus på dette.

Børre Nygren – Senior Technical Specialist, Infrastructure IBM Norway

Børre jobber i infrastrukturteamet til IBM Norge med fokus og design av lagringsløsninger for kunder med høye krav til sikkerhet, tilgjengelighet og ytelse.
Med over 30 års erfaring fra datasenter design og drift har Børre bygget seg opp en solid kompetanse for bedrifter som ønsker å sikre sine virksomhetskritiske data.
Med den stadige økende takten av digitale trusler er det nå viktigere enn noensinne og sikre bedriftens verdier, samt benytte moderne teknologi for få bedriften raskt opp på bena igjen etter et digitalt angrep.
Børre vil snakke om den seneste lagringsteknologien fra IBM som har innebygget sikring mot digitale angrep ved hjelp av avansert analyse av dataene som lagres.

Tore Thon – Senior Sales Executive i Embriq

Tore leder IBM Power teamet i Embriq. Siden 1994 har Tore jobbet med design, rådgivning, salg og leveranser av maskinvare og tjenester knyttet til server og lagringsløsninger.
Sammen med teamet gir Tore kundene ekspertkompetanse innen kostnadsoptimalisering ved rett valg av maskinkraft, feiltolerante løsninger, skalerbare løsninger og profesjonelle driftsprosesser. Tore sitt mantra er at gode råd og kundetilpassede løsninger gir de langvarige og gode partnerskapene mellom kunder og leverandør.